starterit ei v6ta järgi
starterit ei v6ta järgi
Tere.mure siis selline et enne remonti t66tas koik hästi.kuid kui remont l6ppes ja tahtsin autot k2ima panna siis v6tab koik tuled ilusti p6lema kuid kui starterit anda ei toimu midagi .mida vaadata ja millest alustada?oskab keegi ehk soovitada mida ette v6tta.ja v6tmenupp enam ei ava uksi. Autoks 2,0 100kw aut 94
Re: starterit ei v6ta järgi
Kaitsmed koik korras eks vaatab ajab homme t6stuki otsa jasiis vaatab...aga no kus see juhe lahti sai..vahetati ju aind plokikaan
ytlesid ,et pult ei toimeta ka enam ,ehk ei tunne võtit ära,ehk immmo peal võibolla, tee võtme tutvustust, kui see ka ei aita , siis sellel aasta variandil saad lihtsalt immost mööda ka. sellest isegi siin juttu olnud, endal vanal 94a oomil võtsin maha immo , 15m koos kindalaeka eemaldusega. foorumis juttu ka olnud ja mujal laias google maailmas. See muidugi üks variant ,et immo peal.
Mul kui immo peal oli siis starteri võttis järgi kuid hakkas vilgutama mootori tuld ning käima ei läinud
-
- Huviline
- Has tänanud: 3 korda
Proovi otse vool peale panna starterile et kas hakkab ringi käima. Minul oli kunagi taoline jama. Veaks oli lukupõhi. Äkki on see teema abiks forum/viewtopic.php?f=16&t=2928&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;meelis kirjutas:Tere.mure siis selline et enne remonti t66tas koik hästi.kuid kui remont l6ppes ja tahtsin autot k2ima panna siis v6tab koik tuled ilusti p6lema kuid kui starterit anda ei toimu midagi .mida vaadata ja millest alustada?oskab keegi ehk soovitada mida ette v6tta.ja v6tmenupp enam ei ava uksi. Autoks 2,0 100kw aut 94
Nii tutvustatud v6ti. Starter t66tab,syyteluku p6hi korras,kuid miski tekitab takistab k2ivitumist...Abi palun...
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
Ma ei taha kedagi lolliks pidada aga kas aku on korras, klemmid korras. Nt. Sõbra X5 viskas käigukast villast, tuli välja et aku vana ja nõrk.
Minu vanal 2.0 100kw oli aku klemmis viga ja starter klõpsutas niisama.
Üks idee on see, et osadel masinatel on olemas andurid vms jura mis on seotud avarii omaga e. Kui eemaldad selle või lõhud ära siis masin tööle ei hakka.
..... kõik on võimalk, nuka andur, vända andur jne
Minu vanal 2.0 100kw oli aku klemmis viga ja starter klõpsutas niisama.
Üks idee on see, et osadel masinatel on olemas andurid vms jura mis on seotud avarii omaga e. Kui eemaldad selle või lõhud ära siis masin tööle ei hakka.
..... kõik on võimalk, nuka andur, vända andur jne
Nii viga k2es...remondikohast kutsuti elektrik kes tegi uuesti v6tmetutvustuse ja vedas uue juhtme (ergutus)...see et nyydseks siis auto tipptopp korras.t2nud k6igile