Oleks see lihtsalt lahendatav või on hamba jagu üle kuskilt kerinud.
Luugi nupp ei toimeta ka nii nagu vaja, paned kinni asendisee ja laseb luugi sisse ühe astme jagu

Nõuandeid?!?
Äkki täpsustad seda õppetust. Mul avab ainult nn. irvakile,aga täitsa lahti ei lähe. Ja vahest läheb nati lolliks ka....nimelt siis nagu hakkab kinni minema,aga läheb uuesti irvakile tagasi. Jube närvidele käibaynar14 kirjutas:Mul endal suht samma praobleem....ol katuse luugi mootor puudu autot ostes, sai siis hiljem see paigaldatud ja nyyd on tykk tegemist et teda kinni saada, proovisin seda õpetust kuidas hoiad igal asendil 5sek peal ja siis peaks korras olema aga jh ikka jamab
Pärast aku eemaldamist akende ja luugi automaatika taastamine :whi kirjutas:Äkki täpsustad seda õppetust. Mul avab ainult nn. irvakile,aga täitsa lahti ei lähe. Ja vahest läheb nati lolliks ka....nimelt siis nagu hakkab kinni minema,aga läheb uuesti irvakile tagasi. Jube närvidele käibaynar14 kirjutas:Mul endal suht samma praobleem....ol katuse luugi mootor puudu autot ostes, sai siis hiljem see paigaldatud ja nyyd on tykk tegemist et teda kinni saada, proovisin seda õpetust kuidas hoiad igal asendil 5sek peal ja siis peaks korras olema aga jh ikka jamab
vaata luugi juhtmestik üle....Tomzz kirjutas:Kusagilt ei leidnud rohkemat, kuid katuseluuk lollitab nagu ise käib kinni lahti? Kellegil kogemusi?