Hmm, pole paha. Ainult et ma ei tea, kuna ma sinnamaale jõuan, et mootor teine pannaNoKia kirjutas:The 2000-2003 engines made 285 hp (213 kW) and 325 lb·ft (441 N·m).

Hmm, pole paha. Ainult et ma ei tea, kuna ma sinnamaale jõuan, et mootor teine pannaNoKia kirjutas:The 2000-2003 engines made 285 hp (213 kW) and 325 lb·ft (441 N·m).
Poolraamis oli süvend ning stabilisaatorvarda raami kinnitustele ca 1cm paksused plaadid et stabikas vastu õlipumpa ei käiks, tookord sinisele Monzale tegime samuti selle süvendi.oskaja kirjutas:A mis sellel senal siis teistmoodi oli mis sinu kätte jõudis? Tegelane, kes tookord mootorit vahetas, midagi kurtis, et ei mahu ja mäletamistmööda parempoolsel poolraamil pidi mingi kerge süvendi sisse voolima üsna ees otsas.viljar kirjutas:Enda Monzal ma ei pidanud poolraami lõikama, genekas ja roolivõim mahuvad ilusti. Monza ja Senator A kapotialt 1:1-le sama.oskaja kirjutas:Sõnastasin pisut pahasti aga lisaseadmete all pidasin silmas genekat ja roolivõimu pumpa. Palju aega on möödas ja ma ei mäleta enam kumb neist 24V mootori puhul ilma poolraami mudimiseta vahele ei mahtunud.
Austraalias selline isend https://hdt.com.au/showroom/monza/hdt-monza/" onclick="window.open(this.href);return false;
Rax kirjutas:Millegipärast olen täna suht otsekohene ja ei saa praegugi vaikida.
Suht suure tõenäosusega seda motot sinna vahele ei tule, suhteliselt kulukas (kui pole just loto miljonär).
Eks mõtteid ole igalühel häid, kuid paraku need ainult mõteteks ja unistusteks jäävad.
Kuid mine sa tea, vb panen praegu ikka täiega mööda ja kunagi ikka tuleb see hunt lambanahas
Jaga pilte kaomegaruulib kirjutas:Nonii, täitus minu paarikuune otsingutulemus. Soetasin oma Omega 2000.a. 3.0 caravani kõrvale veel ühe isendi. Tegemist seekord Opel Senatoriga. 84.a. 2,5 kepikastiga. Eks tegemist nüüd ole sellega, keretöid jne. Lihtsalt küsimus suurele ringile, kas on keegi paigaldanud sellisele laevale ka mingit muud mootorit peale, pean silmas v8- t. Opelite reas 6- seid juba naljalt ei leia. Samas ka mingi tänapäva v6 oleks ok.
Ni vähe lähebki mehele õnneks vaja
viljar kirjutas:Jaga pilte kaomegaruulib kirjutas:Nonii, täitus minu paarikuune otsingutulemus. Soetasin oma Omega 2000.a. 3.0 caravani kõrvale veel ühe isendi. Tegemist seekord Opel Senatoriga. 84.a. 2,5 kepikastiga. Eks tegemist nüüd ole sellega, keretöid jne. Lihtsalt küsimus suurele ringile, kas on keegi paigaldanud sellisele laevale ka mingit muud mootorit peale, pean silmas v8- t. Opelite reas 6- seid juba naljalt ei leia. Samas ka mingi tänapäva v6 oleks ok.
Ni vähe lähebki mehele õnneks vaja
GertK kirjutas:
Rax kirjutas:Mulle kunagi hullult meeldis selline vana sena.