tanellenat kirjutas: ↑27 Juun 2019 16:57
Me pärnus näeme üksteist nii tihti et kui me kõik kribama hakkaks siis foorum jookseks kokku
Sul jääb osa veel nägemata kah.. Või siis Sa ei taha näha
Eiei.. hea meelega vaatan klubilistele otsa ja lehvitan pigem asi selles et Insignia peale ei hakka silm pilkuma
Peab soovitama Sul siis silmaarsti juurde pöörduda, sest muudmoodi pole lihtsalt võimalik parklas pm nina all seisvast insigniast mööda näha.. No ja ühtlasi käi ka kõrvaarsti juures ära, sest minu valjuhäälne tere ei pannud isegi pead keerama
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time
Sul jääb osa veel nägemata kah.. Või siis Sa ei taha näha
Eiei.. hea meelega vaatan klubilistele otsa ja lehvitan pigem asi selles et Insignia peale ei hakka silm pilkuma
Peab soovitama Sul siis silmaarsti juurde pöörduda, sest muudmoodi pole lihtsalt võimalik parklas pm nina all seisvast insigniast mööda näha.. No ja ühtlasi käi ka kõrvaarsti juures ära, sest minu valjuhäälne tere ei pannud isegi pead keerama
WAIT WHAT Seljuhul ma lähen juba esmasp kontrolli
Kas sa leiad südames ruumi mulle andestada ??
Rax kirjutas: ↑08 Juul 2019 15:54
Jospale tahtsin 16.30 Kabeli ja Võru ristil õhkpasunaid lasta, aga krt olin need kogemata välja lülitanud ja sealt tuli hoopis hale piiks
Nägin ja kusin jah, mõtlesin just süstida sealt...kui oleks siis surnuaeda minek oleks olnud 10m kaugusel
2.0 100kw Omega pre
3.0 155kw MV6 Omega pre
3.0 155kw V6 Omega pre
3.0 160kw CRD Jeep GC
2.5DTI 110kw fl
2.5 131kw/48kw Hybrid RAV4
Rax kirjutas: ↑08 Juul 2019 15:54
Jospale tahtsin 16.30 Kabeli ja Võru ristil õhkpasunaid lasta, aga krt olin need kogemata välja lülitanud ja sealt tuli hoopis hale piiks
Nägin ja kusin jah, mõtlesin just süstida sealt...kui oleks siis surnuaeda minek oleks olnud 10m kaugusel
Ei tunne klubilasi nii haste, aga kas keegi võis olla eile viie ajal Vangla ringil küllaltki silmatõmbavalt sileda halli A-ga? Kiirustasin ninaeest ringile bemmiga, päris kobedasti tuli järgi