Omega manuaalist infi vaja
Re: Omega manuaalist infi vaja
Eemaldasin selleks, et turvapadjaga näkku ei saaks kui radikat vahetasime. enne seda töötas ideaalselt. Starterit proovisime kui see oli masina küljes ja tegi õiget häält ei undanud.
Kui on selline nupp,kas siis nn.jooksva mehikesega nupu tuli kah põleb?Peaks olema seos tehase immoga.

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Kui uue aku panid,kas siis aku vahetuse käigus ei tekkinud probleeme?Kui immo peal(tehase oma)siis käivituse plokeerimisest käivitamise ajal peab märku andma kas immo tuli või mootori rikke tuli.Ega ei põle mingi kahtlane tuli?RainerUU kirjutas:Infoks sulle uus aku, tutikas starter.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Aku pandi teeninduses (mitte opeli omas) koos starteri ja uue radikaga, nemad ütlevad, et neil sellist probleemi ei tulnud ette. mehikese nupus tuli ei põle isegi kui vajutada. Aga ilmnes paar uut asja venna ülekuulamisel. 1. airbagi tuli on põlema hakkanud. 2. kui aku juhe maas mindi keskkonsooli juurde ja tõmmati käigukasti kang parkingu pealt mingi teise käigu peale ja akujuhe pandi peale mitte parking asendis. Kas nendest asjadest ei või tekkida mittekäivitus probleeme? võibolla mingi aju? veel üks lisamärkus/küsimus: kas kui süüte sisse paned peaks mootorituli ka põlema minema,vot ei lähe. Igatahes üks jama lugu, müü või varuosadena maha 

No nii oleme jõudnud siis niikaugele, et olen nõus sellele kes tuleks aitaks auto käima saada 1000 krooni pihku pistma
info eest kuidas ise maha saan 500 krooni. Auto asub jüris. Saatke PM kui keegi soovib ja suudab

Nii olen immot maha võtnud,et proovi järgi.
Kindlalaegas eemalda,ning siis on kas kindlalaeka taga või külje posti küljes väike karbike,kas must või hall mõnikord.
Seal liida paksemad punased ja sinised kokku. õhukesed mustad ning siis õhuke must ja punased.
Sellega pöösed mööda immobilserist ja lubab auto käivitada.
Loodan, et see aitab sind
.
Kindlalaegas eemalda,ning siis on kas kindlalaeka taga või külje posti küljes väike karbike,kas must või hall mõnikord.
Seal liida paksemad punased ja sinised kokku. õhukesed mustad ning siis õhuke must ja punased.
Sellega pöösed mööda immobilserist ja lubab auto käivitada.
Loodan, et see aitab sind

Ei saanud hakkama, terve kuradi nv möllasin
. Täna läheb siis esindusse, kas võib järsku midagi muud olla?

Q-tok, Kas sul mõnda pilti ei ole, et kuidas sa neid juhtmeid ümber tõstad immol. Sinu jutt jäi mulle veits segaseks praegu.
Oleks vaja Omega B 94 2.0 85kw immo maha saada
Kahjuks pilti hetkel ei ole,aga ma otsin,võimalik et isegi leian,kuid kindlalt ei saa öelda.mariomk kirjutas:Q-tok, Kas sul mõnda pilti ei ole, et kuidas sa neid juhtmeid ümber tõstad immol. Sinu jutt jäi mulle veits segaseks praegu.
Loe seda teeemat: forum/viewtopic.php?f=16&t=1121" onclick="window.open(this.href);return false; sealsel pildil olevalt asjalt tõmbad pistiku tagant ära,ja peaks immost mööööda pääsemamariomk kirjutas:ega sa ei ole vahepeal mõnda pilti ülesse leidnud
http://www.opel-omega.ru/index.php?show ... 80%B0&st=0" onclick="window.open(this.href);return false;
järgmise lehe peal pilt kah, pole ise veel jõudnud katsetada.
järgmise lehe peal pilt kah, pole ise veel jõudnud katsetada.