K: Tuled uste all äärtes?

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
kris282
Huviline
Been tänatud: 5 korda

K: Tuled uste all äärtes?

Postitus Postitas kris282 »

Tere
Minu autol tulevad küll juhtmed, kuid voolu seal pole. Seega, kas valmidus on poolik? Kus kohast oleks mõtekas puuduvat osa otsida?
o:mega

Re: K: Tuled uste all äärtes?

Postitus Postitas o:mega »

Ikka esimeste põrandapolstrite alt. Tõsta polster põrandalt üles ja usu, sa leiad sealt päris ''põnevaid'' asju. Enne soovitan pruuni juhet ja isoleerteipi varuda.
MegaHabe
Klubiliige
Has tänanud: 4 korda
Been tänatud: 7 korda

Postitus Postitas MegaHabe »

enne vaata uste lülitid üle mis on postide sees :wink: kui sinna tuleb vool siis sealt edasi ei lähe või on juhtmed kuskilt vahepäält katkend
teip viska minema ja jooda kõik juhtmed endal kindlam ,kasuta termo katet annad kuuma ja tõmbab ise ligi üli lihtne ise avastasin alles 8)
MInu õigekiri ei kuulu komenteerimisele!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kFBVY8oH83A
o:mega

Postitus Postitas o:mega »

kris282 kirjutas:Tere
Minu autol tulevad küll juhtmed, kuid voolu seal pole. Seega, kas valmidus on poolik? Kus kohast oleks mõtekas puuduvat osa otsida?
Aga täpsusta, mis tähendab et voolu ei tule? Kas kerest massi ka ei tule? Kõigil neljal uksel on tuli küljes või mitte?
rohelineomega

Postitus Postitas rohelineomega »

Minu omal on juhtmed ja vool. Usdei tulesid ei ole küljes.On plaanis ka tuled külge panna.
kris282
Huviline

o:mega kirjutas:
kris282 kirjutas:Tere
Aga täpsusta, mis tähendab et voolu ei tule? Kas kerest massi ka ei tule? Kõigil neljal uksel on tuli küljes või mitte?
Sinna peaks ju ühte juhtmesse vool ja teise miinus tulema? Isegi kere küljest miinust võttes pole kummaski voolu.
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Kas kõigil ustel sama jama?Muidu esiustel on keret ja ust ühendavad pistikud,kontrolli neid.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
Rambo

Postitus Postitas Rambo »

ja kaitsmete kontroll ei teeks ka paha 8)
kris282
Huviline

Tagumiste uste kohta ei tea, kuid jah mõlemal esiuksel pole seal voolu. Millise kaitsme all on see valgustus?
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

kris282 kirjutas:Tagumiste uste kohta ei tea, kuid jah mõlemal esiuksel pole seal voolu. Millise kaitsme all on see valgustus?
Rooli all F12,ampereid ei tea.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
kris282
Huviline

Nii, kaua aega möödas, nüüd tuled olemas, kuid voolu juhtmetes ikka mitte. Esiustel on mõlemal pool juhtmed olemas, kuid voolu ei tule. Tagumiste kohta ei oska öelda. Ja nende tuledel on ju nii, et lülitadakse miinust. Ukseposti küljes olevad lülitid lülitavad- seega peaks vool igal juhul sinna tulema?
Vasta