paagisisese pumba jamad

Elektroonika jamab - anna teada
Tim
Huviline

Re: paagisisese pumba jamad

Postitus Postitas Tim »

onuveiks kirjutas:Tundub et omal kah teema peategelane lepingu lõpetanud. Paagis teine küll aga et kustpoolt teda sunnikut otsima peaks. Tegu siis diisel karavaniga.
Mida otsid,paagisisest pumpa v?Kuudist,varuratta kõrvalt võtad vaiba üles...ja hakka lammutamisega pihta.
Pilt
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
onuveiks

Postitus Postitas onuveiks »

Tänud Tim. Leidsin ja käes kah aga mitte muhvigi ei jaga. Kas sellele pumba anumale-kopsikule, mille sees ta on ei peaks peale käima miski hermeetiline kaas või midagi? Aru ma ei saa, minuomal siin ujub ta täitsa diisli sees, ülemine ots märg ja juhtmed täitsa diisli sees leos. Miskit nagu täitsa valesti ja puudu.
Tim, kas sellel pildil siin kõik vidinad näha või on miskit puudu?
Erki
Huviline

Postitus Postitas Erki »

Timi pildilt puudu paagi kaan koos torude, juhtmete ja peasüüdlase pumbaga.
Nagu siin teemas varem kirjutatud, siis diisli puhul annab paagisisese pumba mittetöötamine tunda täis paagi korral ainult mõned sekundid pikema külmkäivitusega, tühjema paagi korral võib ka sõites kütust enam mitte kätte saada.

Töötamist-mittetöötamist saab kontrollida, kui releelt vool peale lasta ja paagi juurest kuulata, kas lööb või mitte. Sageli, kui hakkab läbi minema, võib aeg-ajalt töötada ja aeg-ajalt mitte.
onuveiks

Sellepärast hakkasingi kahtlustama et paagis miskit 20L ja kätte ei saa.
Nii et see ongi siis normalne et pumba juhtmed koos oma pistikuga seal kütte sees ligunevad?
Lammutasin pumba peeneks, ühte harja enam polegi. Aga see pump ise ikka tehnikaime tipp. Kütus käib läbi pumbamootori, ilusti läbi mähiste ja harjad ilusti pidevalt leos. Pole varem sellist imet näinud.
Tänud vastajaile.
Esiotsa proovin sinna miski harja aretada, kui liikuma saab siis tuleb pump soetada.
Äkitse on kellegil pakkuda, ise siis olen Põlvas.
Erki
Huviline

Postitus Postitas Erki »

mina panin vana asemele forsist ostetud 500 eeguse hiina päritolu pumba, kuna tol hetkel rohkem ei tahtnud raha selle alla panna. siiani on töötanud probleemideta.
onuveiks

Tundub et hoidsin pumbaraha kokku. Tegin talle sunnikule mõlemad uued harjad ja täitsa töötab.
Tänud Timile juhendamise ja Erkile kaasaelamise eest :)
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Pilte,täpsustavat juttu,mismoodi sa sellele uued harjad tegid/külge said?Lihtsalt huudisimust uurin.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
onuveiks

Pilte ei saa enam, juba koos ja sõidab :)
Aga tegin nii et pump pilbasteks. Alumine pool kus see alumiinium korpus valtsitud on, sinna ajasin peenikese kruvika vahele ja painutasin valtsi lahti. Alt käib pumbakoda pooleks, see koht kus töölabad sees on. Kui kokku lappad, pead vaatama et labad õigetpidi sisse paned, muidu kiilub hiljem kinni kui koja uuesti kokku paned.
Sees tal siis kõige tavalisem kahe grafiitharjaga mootor. Leidsin miskisugused teab mille harjad, viilisin õigesse mõõtu ja tehtud ta oligi. Selliseid harju millest kannatab sinna uued teha leiad suvalisest 12V elekrimootorist (miski läbipõlenud kojamehe mootor näiteks)
Kasutaja avatar
offkicker
Huviline

Postitus Postitas offkicker »

Kas keegi oskab kindlalt öelda, kas 96kw 1999a omegal on paagis pump või mitte
Niipalju kui ma kuulnud olen, väidetakse et diislitel seda pole (võibolla ainult vanematel?)
Ω 2.2 DTI 2000a / Ω 2.5 TD 1999a / Ω 3.0 1998a / Ω 2.5 DTI 2003a / A6 1.9tdi / A6 quattro 2.5tdi / Insignia 2.0 CDTI 2009a
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
vivaldi
Huviline
Been tänatud: 4 korda

Postitus Postitas vivaldi »

offkicker kirjutas:Kas keegi oskab kindlalt öelda, kas 96kw 1999a omegal on paagis pump või mitte
Niipalju kui ma kuulnud olen, väidetakse et diislitel seda pole (võibolla ainult vanematel?)
ON!
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
Vasta