Opel Omega B 2.0 85Kw
Re: Omega B 2.0 85Kw
Tahtsin meisterdada midagi ja siis tuligi selline idee, muidugi kinnituvad kõlarid nii paremini ka ja nii jäi ka viisakam mulje. Ja seda plekki ei pidand nii palju lõikuma.Omega3 kirjutas:Miks sa taha aknalauale plaadi eraldi panid kuhu kolarid kinnituvad?
Paar viimast pilti ka:

Re: Opel Omega B 2.0 85Kw
Sai nüüd 5´ndal juulul kindlustus läbi ja mõtlesin et paras aeg vähe remonti teha talle. Nimelt siis eest poolraami ära keevitada ja sirgesks sillatala tõmmata. Selleks siis vaja ka mootor maha võtta ja kõik muu ära kiskuda küljest.
Hetkel asi sealmaal, et vana roostes poolraami osa on suht ära lõigatud ja plaan uusi plekke külge keevitama asuda.
Pilte siis ka:
Mootori eemaldus

Suht lage juba

Nurgapealt hetkeseis siis

Seestpoolt siis peale suurema soga eemaldamist

Väljastpoolt lõigatud juba nats

Järgmise nädala jooksul tahaks keevitamisega vähemalt ühelepoole jõuda ja võiks ka mootori tehtud saada: tihendid ja möllud vahetada, et nii palju ei lekiks enam
Hetkel asi sealmaal, et vana roostes poolraami osa on suht ära lõigatud ja plaan uusi plekke külge keevitama asuda.
Pilte siis ka:
Mootori eemaldus

Suht lage juba

Nurgapealt hetkeseis siis

Seestpoolt siis peale suurema soga eemaldamist

Väljastpoolt lõigatud juba nats

Järgmise nädala jooksul tahaks keevitamisega vähemalt ühelepoole jõuda ja võiks ka mootori tehtud saada: tihendid ja möllud vahetada, et nii palju ei lekiks enam

-
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
oi pälaa sa oled ikka räime otsa sattund
tegelt on nii et ega mu enda oma rohkem kiita ole. Tegelt soovin sulle edu kannatuses ja jõudu ka vaja

tegelt on nii et ega mu enda oma rohkem kiita ole. Tegelt soovin sulle edu kannatuses ja jõudu ka vaja

Mul ta jah suht kehva saatusega olnudmegahabe kirjutas:oi pälaa sa oled ikka räime otsa sattund![]()
tegelt on nii et ega mu enda oma rohkem kiita ole. Tegelt soovin sulle edu kannatuses ja jõudu ka vaja![]()

Vb kuu aja pärast on ta sellises seisus, et julgen oma oomiga vähe pikemale ringile ka minna

Aga ikka nats jama et 12 aastat vana auto nii läbi on omadega kohati.
Tänud.
Viimati muutis Andreas0110, 12 Aug 2010 21:37, muudetud 1 kord kokku.
Poleks uskunud et rooste nii hullult kohe krõbistab kuid saad kindlasti sellest korraliku masia veel!Edu edasises töös! 

Tegelikult tuli rooste sinna sellest, et see auto on laksu pannud kunagi ja poolraamile tuli pragu sisse sellest vist ja volt oli ka sees. Sillatala tahab 5mm ettepoole sealtpoolt ka.Omega 978 kirjutas:Poleks uskunud et rooste nii hullult kohe krõbistab kuid saad kindlasti sellest korraliku masia veel!Edu edasises töös!
Nädal tagasi juba sõitsin ringi temaga ja rool otse ja hea kindel sõita nüüd.
Sai ka ära tellitud tagarattalaagrid ja mootorile paar tihendit ning käigukasti tugi ka, hetkel omaleiutis seal.
Töö käigus sai ka esiklaas viga mille vahetan ära augusti alguses ja keretööd (silumine, värvimine) tulevad ka siis arvatavasti.
Pilte siis ka nats:
Keevitatud ja määritud

Kodus õuepeal siis äsja tehtud

Sai ka ära tellitud tagarattalaagrid ja mootorile paar tihendit ning käigukasti tugi ka, hetkel omaleiutis seal.
Töö käigus sai ka esiklaas viga mille vahetan ära augusti alguses ja keretööd (silumine, värvimine) tulevad ka siis arvatavasti.
Pilte siis ka nats:
Keevitatud ja määritud

Kodus õuepeal siis äsja tehtud

Nüüd siis asjad sealmaal et auto jääb seisma kaks korda kiiremini nüüd, et lõpuks võtsin kätte ja ehitasin tagapidurid, kässari klotsid sai ka aretatud külge. Leidsin ka lammarist enamvähem korraliku poripleki, mis piduriketta taha käib ja muidugi neid polte kerge veavaga lahti sealt ei saanud, et keevitasin raisa sinna külge - käib küll.
Nüüd peab uue võtte sisse harjutama omale, et kässari peale tõmbaks alati
Kerega on asi juba sealmaal, et rooste eemaldustöödega olen algust teind ja ka uste sirgeks pahteldamine käib.
Kui ükskord uue karva selga saab, siis julgen ka oma omegaga kokkutulekutele saabuda
Just oli ka selline situatsioon, et oma pidurite ja asjadega olin ära unustanud, et mul bentsu enam pole ja jäingi rsk rapla-kehtna vahele. Õnneks oli kohe sõber telefoni vastas ja sai raplas tiiru käidud
Oli just majanduskuu lõpp ja rahadega kitsas, et isegi varu oli otsas pagassist
Pilte ka:
Rooste eemaldatud ja tsingiga üle lastud:

Väike kruusakas Ohekatkul (ei võimalda videost hea kvaliteediga pilti võtta krt):

Nüüd peab uue võtte sisse harjutama omale, et kässari peale tõmbaks alati

Kerega on asi juba sealmaal, et rooste eemaldustöödega olen algust teind ja ka uste sirgeks pahteldamine käib.
Kui ükskord uue karva selga saab, siis julgen ka oma omegaga kokkutulekutele saabuda

Just oli ka selline situatsioon, et oma pidurite ja asjadega olin ära unustanud, et mul bentsu enam pole ja jäingi rsk rapla-kehtna vahele. Õnneks oli kohe sõber telefoni vastas ja sai raplas tiiru käidud

Oli just majanduskuu lõpp ja rahadega kitsas, et isegi varu oli otsas pagassist

Pilte ka:
Rooste eemaldatud ja tsingiga üle lastud:

Väike kruusakas Ohekatkul (ei võimalda videost hea kvaliteediga pilti võtta krt):

Niisiis, jõudis lõpuks kätte see aeg kui sain haarata värvipüssi ja hakata vaikselt võõpama.
Vahepeal läinud 2 kilo kvaliteetset pahtlit ja terve hunnik aega.
Järgnevad pildid räägivad enda eest. Asi veel pooleli muidugi, pühapäeval tahaks ühele poole jõuda selle asjaga.

Vahepeal läinud 2 kilo kvaliteetset pahtlit ja terve hunnik aega.
Järgnevad pildid räägivad enda eest. Asi veel pooleli muidugi, pühapäeval tahaks ühele poole jõuda selle asjaga.

Eks ta oli jah. Igatahes tuli naeratus näole kui selline ilus must katus vastu säras peale värvimist.
Hea et ikka kõike oskad, kuigi tulemus ei ole just kõige proffim, aga mulle meeldib igatahes, eks näis kuda ülejäänd kerele valge värvi kaela valamine õnnestub.
Hea et ikka kõike oskad, kuigi tulemus ei ole just kõige proffim, aga mulle meeldib igatahes, eks näis kuda ülejäänd kerele valge värvi kaela valamine õnnestub.
-
- Huviline
- Has tänanud: 37 korda
- Been tänatud: 16 korda
loodame seda pärnu kogunemisel näha

Maitseained SINU lauale-tsekka linki ja vali oma lemmikud
http://omegaclub.org/viewtopic.php?f=49&t=14101
http://omegaclub.org/viewtopic.php?f=49&t=14101