Ei väga kihvt!, vähemalt kajakad ei pa*anda peale

Marko540 kirjutas:Minu enda idee oli ka oma autol katus mustaks värvida, juba kaks on seda teinudTundub, et oomid hakkavad olema mustade katustega
![]()
![]()
Ei väga kihvt!, vähemalt kajakad ei pa*anda pealeJõudu, jaksu ja loomulikult ka paksu rahakotti
PRaeguste plaanide kohaselt ei tule, juhul kui panen, siis nõks kõrgemale kui originaalis olid, pahtli tõttu.zapik kirjutas:Päris hea võib jääda kui valmis.
Suunatulesid enam poritiibadele ei tule?
Hehmegahabe kirjutas:ai kurrja minu idee sinu pääs![]()
![]()
küssa pallju su autu värv maksab?
Ja tekib küsimus, et kui palju sa värvi kokku ostsid?Andreas0110 kirjutas:Hehmegahabe kirjutas:ai kurrja minu idee sinu pääs![]()
![]()
tglt kasutan odavama otsa värvi, aga seeeest hea katmisvõimega ja vastupidavat debeer värvi ehk siis veoka varianti.
paljalt värvile läks 1.4 kilo raha, ehk siis väga vähe ikka.
200g musta ja mingi 2 liitrit valget. lasin tuua värvi, sai vähe odavamalt nii.vivaldi kirjutas:Ja tekib küsimus, et kui palju sa värvi kokku ostsid?Andreas0110 kirjutas:Hehmegahabe kirjutas:ai kurrja minu idee sinu pääs![]()
![]()
tglt kasutan odavama otsa värvi, aga seeeest hea katmisvõimega ja vastupidavat debeer värvi ehk siis veoka varianti.
paljalt värvile läks 1.4 kilo raha, ehk siis väga vähe ikka.
Eks ta jah enamvähem, käib kah onLepa kirjutas:Oooo nägin värskelt värvitud masinat täna:) Tip-Top
Kohe varsti saab.Marko540 kirjutas:Pildi pealt ei saa aru midagi, et oleks hullu. Aga üldiselt täitsa kena värk! Tagant ja külje pealt võiksid ka paar pilti üles panna
Edit: Ma isiklikult teeksin peeglid ka mustaks,kuna peeglid on siis värviga ühe tasandi peal.