valge ruulib

aga kena masin sul ja mis salata andsin mulle oma mottega vahekese ideid mida viks teha tulevikus.
ega valgel viga ei ole väga jahmax kirjutas:njaa
valge ruulib![]()
aga kena masin sul ja mis salata andsin mulle oma mottega vahekese ideid mida viks teha tulevikus.
Pilte saab kohe varsti, eile oli ilus päikeseline ilm, et nüüd vaja aint üles pannatanellenat kirjutas:kas on lootust ka rohkem pilte näha ja kas oled kindel tulija pärnu 17 ndal......... business talki tahaks ajada![]()
Sõber sebis need kuskilt mõned ajad tagasi ja siis mul need vedelesid sahtlis aastakese ja siis leidsin natuke kasutuskohta neile. Miskit veel alles et ka need saaab paigutatud kuskile.arska kirjutas:päris hea ette v6tmine sull ikka,aga kui saladus pole siis kus kohast sa need ledi jutud välja v6tsid v6i ostsid!??
Täna sai valmis see aknalaud ja täitsa vägev sai, pildid esimesel võimalusel nädala sees.megahabe kirjutas:Kaugel tulemused taga aknalauuast, tahaks juba näha mis mässand oled![]()
Meeldiv kuuldaMarko540 kirjutas:Avatari pildi järgi on näha, et oled vaeva näinud ja kena massina teinudTore vaadata kohe!