K: bensiinipumba eemaldamine

Kõik asjad mis on seotud mootoritega nii diisel kui bensiin ja gaas.
Vasta
ChrisDian

K: bensiinipumba eemaldamine

Postitus Postitas ChrisDian »

tere!
Olen juba mitu ilusat aastat lugenud seda foorumit ja siit rohkesti abi leidnud. Seekord sobivat teemat ei leidnud ja nii pidingi ise kasutajaks registreerima ning pärimist alustama. Kas keegi oskaks seletada kuidas saab paagist bensiinipumba kätte. Vaatasin seda valget plastmassi mille sees ta on kuni aurud pähe hakkasid. Mootor on 2.5 125KW. Bensiinipump on 2.0-3.0 kõigil sama. Seega kes teavad, palun abi.

Ette tänades,
Kristjan.
MegaHabe
Klubiliige
Has tänanud: 4 korda
Been tänatud: 7 korda

Re: K: bensiinipumba eemaldamine

Postitus Postitas MegaHabe »

ChrisDian kirjutas:tere!
Olen juba mitu ilusat aastat lugenud seda foorumit ja siit rohkesti abi leidnud. Seekord sobivat teemat ei leidnud ja nii pidingi ise kasutajaks registreerima ning pärimist alustama. Kas keegi oskaks seletada kuidas saab paagist bensiinipumba kätte. Vaatasin seda valget plastmassi mille sees ta on kuni aurud pähe hakkasid. Mootor on 2.5 125KW. Bensiinipump on 2.0-3.0 kõigil sama. Seega kes teavad, palun abi.

Ette tänades,
Kristjan.
Bensiinipumbal on seal see labadega keeratav krae seda hakkad mingi pömbi asjada servast vaikselt toksima( tavaline keere) (vasta pääva) keerad kuni lahti tuleb siis tõstad selle esimese kopsiku üles ja siis saad pumbale ligi seal on kolm kõrva neil on nagad küljes. Nati pusimist ja valmis ta ongi :wink:
pilte kahjuks pole pakkuda, aga küll hakkama saad :wink:
MInu õigekiri ei kuulu komenteerimisele!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kFBVY8oH83A
MegaHabe
Klubiliige
Has tänanud: 4 korda
Been tänatud: 7 korda

Postitus Postitas MegaHabe »

Leitsin kodunt ühe sellise vidina mis on paagis tegelt
Nooleda näitatud need mis tuleb vajuta (järgmisel pildil)
Pilt
need kõrvad vaja alla vajutad siis tuleb pump vällja
Pilt
MInu õigekiri ei kuulu komenteerimisele!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kFBVY8oH83A
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Täpselt ei mäleta enam aga vist nii sai selle bensiinipumba korpusega koos paagist välja,et vajutad kordamööda kolme kõrva(rohelisega märgitud) ja proovid ettevaatlikult sakutata välja selle kobaka sealt paagist.
Pilt

Paaki jääb selline konstruktsioon alles...
Pilt

Ja kui natuke veel pusida,siis saad ka selle kopsiku kätte,kus küljes on taseme andur.Mismoodi,seda ei mäleta.
Pilt
Pilt
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
ChrisDian

Postitus Postitas ChrisDian »

Aitäh teile, Mehed. Mul ei kulunud kahte minutitki ja pump oli juba näppude vahel. Tunne on natuke loll küll, et ise pihta ei saanud. :(
Remontimiseks see jupats nähtavasti mõeldud ei ole, seega tuleb korraga uue vastu vahetada.
Aga mul on veel üks küsimus. Et kas keegi teab kus asub Fuel Shut-off lüliti, kui tal see üldse on?
Vasta