K: Kuidas programmeerida omega b katuseluuki?

Elektroonika jamab - anna teada
t2hku

K: Kuidas programmeerida omega b katuseluuki?

Postitus Postitas t2hku »

Et küsimus siis selline et kuidas programmeerida Opel Omega B 1995 aasta katuseluuki, et tööle hakkaks?
PP

Re: K: Kuidas programmeerida omega b katuseluuki?

Postitus Postitas PP »

vajuta ja hoia all sea pööratavat nuppu niikaua kuniks luuk on suletud asendis! Minul polnud vaja rohkem küll midagi teha et tööle hakkaks! Sama teema nagu akendegaki ju!
Q-tok

Postitus Postitas Q-tok »

OTSING-Kasuta otsingut !!! ;)

aga palun:

Pärast aku eemaldamist akende ja luugi automaatika taastamine :

Kui oled aku korra maha võtnud siis lähevad el. aknad ja luuk tehase seadesse tagasi e siis ei tööta enam automaatselt sulgumine/avamine ühe vajutuse peale....

Et uuesti aktiveerida - Aken on suletud asendis vajutad akna sulgumise nuppu ja hoiad 2-3 sek all...relee teeb klõpsu ja automaatika on tagasi....tuleb iga akna jaoks eraldi korrata...

Luuk käib vähe teistmoodi - Luuk on kinnises asendis, vajuta sulgemise nuppu ja hoia 2 sek all, siis lase luuk täitsa tagumisse asendisse ja korda seal sama protseduuri , siis kaldusasendisse ja uuesti ja voilaa
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

PP kirjutas:vajuta ja hoia all sea pööratavat nuppu niikaua kuniks luuk on suletud asendis! Minul polnud vaja rohkem küll midagi teha et tööle hakkaks! Sama teema nagu akendegaki ju!
Küsiks kohe et kas sul ka comfort funktsioon k.luugil toimib-kui k.luuk lahti on ja uksed lukustad kerib k.luugi kah kinni.Ise olen proovinud igasugu nippe aga enam ei saa k.luuki uksi kukustades kinni,aknad kerivad üles aga k.luuk läheb hoopis veel lahtisemasse asendisse või ei liigu üldse.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
Q-tok

Tim kirjutas:
PP kirjutas:vajuta ja hoia all sea pööratavat nuppu niikaua kuniks luuk on suletud asendis! Minul polnud vaja rohkem küll midagi teha et tööle hakkaks! Sama teema nagu akendegaki ju!
Küsiks kohe et kas sul ka comfort funktsioon k.luugil toimib-kui k.luuk lahti on ja uksed lukustad kerib k.luugi kah kinni.Ise olen proovinud igasugu nippe aga enam ei saa k.luuki uksi kukustades kinni,aknad kerivad üles aga k.luuk läheb hoopis veel lahtisemasse asendisse või ei liigu üldse.
Mul töötab :)
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Q-tok kirjutas:
Tim kirjutas:
Mul töötab :)
Hmmm...järelikult ma ei oska k.luuki enam seadistada,kui millalgi Tallinna satun siis teed selle pisikese asja mul ise korda... :lol:
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
t2hku

ˇmul on see pööratava nupuga luuk. Võin seda ükskõik mis asendisse keerata ja luuk ei liigu kuhugile poole,
PP

Postitus Postitas PP »

mul see funktsioon lakkas mingil hetkel minuga koostööst!(aknad ja luuk mõlemad) siis käisin spal signade edasimüüja juures pärimas ja arvati et tõenäoliselt originaalsigna mis selle comf funkts seotud ei saa enam õiget signaali isepaigaldatud signalt et tuleks midagi seal progeda ja hakkas raha küsima ja siis ma loobusin! mul oli küll feislift mudel sel vist midagi seal veits teisiti aga põhimõte peaks sama olema! Lõpuks läks mul see luugi elektroonika üldse lolliks! Kui otse luugi mootorile voolu järgi panid töötas kõik perfecto aga kui pistikud järgi pamid ja nuppe näppisid siis üles avanes aga katusesse sõitis ainult poole peale ja siis tuli autom tagasi nagu oleks kinni poond! loobusin ja kasutasin konditsioneeri tuulutamiseks! :D
PP

Postitus Postitas PP »

t2hku kirjutas:ˇmul on see pööratava nupuga luuk. Võin seda ükskõik mis asendisse keerata ja luuk ei liigu kuhugile poole,
keera nupp lahti asendisse ja vajuta ja hoia all nuppu niikaua kuini luuk on lõpuni lahti
t2hku

mul on seal see keeratav nupp ju, seal ei ole midagi all hoida. katuseluuk ei tööta üldse, räägiti et tuleb programmeerida et üldse tööle hakkaks.
Q-tok

t2hku kirjutas:mul on seal see keeratav nupp ju, seal ei ole midagi all hoida. katuseluuk ei tööta üldse, räägiti et tuleb programmeerida et üldse tööle hakkaks.
Keeratki nuppu lahti asendisse ja siis hoiad peal teda ,surud noh ülesse poole.

:shock:
t2hku

Krt pidin selle nupu korpuse ära sealt tõmbama, ja siis seda rauast pulka näpuga sissepoole vajutama, koos korpusega ei läinud sisse poole. Aga nüüd mure murtud, suured tänud neile kes abiks olid :)
MysticShark

Postitus Postitas MysticShark »

Sooviks ka abi sellel teemal. Mul on samasugune keeratav nupp. Hetkel ei oma asendid mingit tähtsust vist. Luuk liigub nii kuis ise tahab. Korralikul kinni saab ka vist ainult vedamise peale. Proovisin ka seadistada ja jamada, aga välja ei tulnud midagi :lol:
Ehk keegi oskab täpsemaid näpunäiteid jagada. Otsingutulemused ja teemad ei aidanud kahjuks.

Pilt

Milline neist asenditest on KINNI??
Pildil on asend LAHTI?!
Q-tok

MysticShark kirjutas:Sooviks ka abi sellel teemal. Mul on samasugune keeratav nupp. Hetkel ei oma asendid mingit tähtsust vist. Luuk liigub nii kuis ise tahab. Korralikul kinni saab ka vist ainult vedamise peale. Proovisin ka seadistada ja jamada, aga välja ei tulnud midagi :lol:
Ehk keegi oskab täpsemaid näpunäiteid jagada. Otsingutulemused ja teemad ei aidanud kahjuks.

Pilt

Pildil on asend LAHTI?!
Pildid on jah asend LAHTI , KINNI on siis kui on 180 kraadi teistpidi nupp ja kolmas asend on, et tagant serv on ainult luugil lahti..
tanellenat
Huviline
Has tänanud: 37 korda
Been tänatud: 16 korda

Postitus Postitas tanellenat »

MysticShark kirjutas:Sooviks ka abi sellel teemal. Mul on samasugune keeratav nupp. Hetkel ei oma asendid mingit tähtsust vist. Luuk liigub nii kuis ise tahab. Korralikul kinni saab ka vist ainult vedamise peale. Proovisin ka seadistada ja jamada, aga välja ei tulnud midagi :lol:

Pilt

Pildil on asend LAHTI?!
kui ei saa hakkama tule 17-ndal pärnusse espaki parklasse ja teeme korda :D :D :D
Maitseained SINU lauale-tsekka linki ja vali oma lemmikud
http://omegaclub.org/viewtopic.php?f=49&t=14101
Vasta