Mul oli ka samasugune jama et mootor kuumenes üle endal 2,5 v6.
Oli ka nii,et mootor läks kuumaks ja hakkas tööle ainult üks ventikas ees ,kliima ventikas jama oli siis selles et kapoti all selles aju kastis oli üks kaitse läbi vahetasin ära ja hakkasid mõlemad tööle ja töötavad kogu aeg kui kliima järgi on.
Mootori jahutus vent ei töödanud mul sellepärast ,et mul oli jahutusventika andur saba andnud vahetasin ära ja asi korras mootoril koguaeg norm temp ja pole ka mingit survet enam seesja kui on õus kuumad ilmad siis on nii,et kui auto seisma jätad töötavad kõik kolm ventikat seni kuni mootor on maha jahtunud.
MV6-e temperatuur kõrge
Re: MV6-e temperatuur kõrge
mul oli jahutus vent kinni jäänud, võtsin lahti ja puhastasin ära ja vahetasin ka kaks katkist kaitset ära ja peale seda hakkas vent tööle mingi 92C juures ja kui temperatuur läheb 95C peale siis hakkab teine ka tööle aga kui auto seisma jätan siis jäävad vendikad ka seisma aga tegelikult vist peaksid senikaua töötama kui on maha jahtunud. kust võiksin seda probleemi otsida.Argo kirjutas:Mul oli ka samasugune jama et mootor kuumenes üle endal 2,5 v6.
Oli ka nii,et mootor läks kuumaks ja hakkas tööle ainult üks ventikas ees ,kliima ventikas jama oli siis selles et kapoti all selles aju kastis oli üks kaitse läbi vahetasin ära ja hakkasid mõlemad tööle ja töötavad kogu aeg kui kliima järgi on.
Mootori jahutus vent ei töödanud mul sellepärast ,et mul oli jahutusventika andur saba andnud vahetasin ära ja asi korras mootoril koguaeg norm temp ja pole ka mingit survet enam seesja kui on õus kuumad ilmad siis on nii,et kui auto seisma jätad töötavad kõik kolm ventikat seni kuni mootor on maha jahtunud.
Re: MV6-e temperatuur kõrge
Sama siin,see selline "poolik" lahendus algusaastate masinatel.andreas23 kirjutas: kui auto seisma jätan siis jäävad vendikad ka seisma aga tegelikult vist peaksid senikaua töötama kui on maha jahtunud. kust võiksin seda probleemi otsida.
Ma teinekord panen uuesti süüte niikauaks sisse kui ventikad töötavad,et natukenegi kapotialust maha jahutada...
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD