K:Diffrisõrmed keevitada?
-
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
K:Diffrisõrmed keevitada?
LSD difril 2 sõrma kui keevitaks naad keskelt kokku kas oleks siis abi, et puru ei murraks?
-
- Huviline
Re: K:Diffrisõrmed keevitada?
no minu meelest on juba sel juhul täiesti yks k6ik et keevita kasv6i konkreetselt plokiks ära kempiga ja asi korras!
-
- Klubiliige
Räägi täpsemalt?arska kirjutas:no minu meelest on juba sel juhul täiesti yks k6ik et keevita kasv6i konkreetselt plokiks ära kempiga ja asi korras!

Kui keevitada kinni sateliidid,siis muutub asi plokkdiffriks.Ise seda ei soovita,kuna sellise autoga igapäevaselt raske sõita ja 99% on kindel et asi lendab lähiajal laiali ja siis on abi ainult uuest diffrist.
Algse küsimuse peale võin vastata et kuna keevitus(kuumutamine)muudab metalli kordades hapramaks,pole see soovitav.
Algse küsimuse peale võin vastata et kuna keevitus(kuumutamine)muudab metalli kordades hapramaks,pole see soovitav.
-
- Klubiliige
Keegi ei ole rääkind sateliitide kinnikeevitamisest ,vais sõrmed keskelt omavahel!
Vabandan kui ma liiga äkiline
paistab et see LSD nõrk koht, murab sõrmed keskelt pooleks 
Vabandan kui ma liiga äkiline

Viimati muutis MegaHabe, 15 Aug 2011 21:34, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
selles suhtes v6in vaielda vastu täiesti,kempi plokk peab vastu kyll,tal on ainuke miinus see et tal pole seda libisemist rataste vahel keeramise ajal vaid hakkab teist poolt sama kiirusega kaasa ajama kui teisel pool keeramise ajal ja sellega kaasneb see et kumme kulub rohkem,kunagi yhed tuttavad kogu aeg keevitasid neid tifredi kinni isegi esi silla veolistel rahva ralliks gsi kadetil ja ladadel taga veolistel ja vanadel A omegatel ja ei lennandu midagi laiali selle piitsutamise peale,see on nagu iga inimese oma asi mis sugust juttu märkides PLOK difrit ta omale tahab,ja se eelnev jutt keevitusest mega oli tögamine!kermo kirjutas:Kui keevitada kinni sateliidid,siis muutub asi plokkdiffriks.Ise seda ei soovita,kuna sellise autoga igapäevaselt raske sõita ja 99% on kindel et asi lendab lähiajal laiali ja siis on abi ainult uuest diffrist.

Nii ta on.Tuttav keevitas ise sigullil diffris sateliidid kinni ja sõitis ise sellega 1,5a.karjääris kruusal niisama rallit.Asi hakkas lõpuks kardaani ristile peale ja muidugi kumme kulutas taga hoolega.Siis müüs auto edai noorele tsurale kes lõpuks asfaldil kumme põletades peaülekandel kaldhammakad maha lasi.kermo kirjutas:Kui keevitada kinni sateliidid,siis muutub asi plokkdiffriks.Ise seda ei soovita,kuna sellise autoga igapäevaselt raske sõita ja 99% on kindel et asi lendab lähiajal laiali ja siis on abi ainult uuest diffrist.
Megahabeme murest...miks sa arvad et midagi ära murdub?Mis otstarvet sa sellelt tiffrilt ootad?Kui asi korralikult kokku laduda(korralikud jupid)ja õige õli sees,mida siis sellega juhtub...foorumis pole niiväga sedalaadi muresid olnud ju.
Ega pole asja omegaowners foorumist uurinud?
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
-
- Klubiliige
Mina sin difri millel olid sõrmed puru ja Danel sai samasuguse
paljud ei tule sellepäälegi ,et puru on kuna masin liigub ikka
Ei tea mille viga või kuda need ää lõhutakse, aga ma olen nimelt väsind selle difrikrutimisest ja tahaks, et see sinna alla ka jääb.
Mingi imenipiga on sateliit kinni sulatatud sõrmekülge ja see lõhubki ää.

Ei tea mille viga või kuda need ää lõhutakse, aga ma olen nimelt väsind selle difrikrutimisest ja tahaks, et see sinna alla ka jääb.
Mingi imenipiga on sateliit kinni sulatatud sõrmekülge ja see lõhubki ää.
Kui tavaline LSD vastu ei pea, siis tuleb kuskilt Holdeni (Lotus Omega) differ hankida 

-
- Huviline
ebay on myya praegu,tahetakse k6igest veitsa yle kahe saja euro saada selle eest!