K:Diffrisõrmed keevitada?

Kaasa arvatud kütusekulu ja muu tehniline jutt
Vasta
MegaHabe
Klubiliige
Has tänanud: 4 korda
Been tänatud: 7 korda

K:Diffrisõrmed keevitada?

Postitus Postitas MegaHabe »

LSD difril 2 sõrma kui keevitaks naad keskelt kokku kas oleks siis abi, et puru ei murraks?
MInu õigekiri ei kuulu komenteerimisele!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kFBVY8oH83A
MegaHabe
Klubiliige

Re: K:Diffrisõrmed keevitada?

:arrow: :(
arska
Huviline

Postitus Postitas arska »

no minu meelest on juba sel juhul täiesti yks k6ik et keevita kasv6i konkreetselt plokiks ära kempiga ja asi korras!
Image
MegaHabe
Klubiliige

arska kirjutas:no minu meelest on juba sel juhul täiesti yks k6ik et keevita kasv6i konkreetselt plokiks ära kempiga ja asi korras!
Räägi täpsemalt? :wink:
kermo

Postitus Postitas kermo »

Kui keevitada kinni sateliidid,siis muutub asi plokkdiffriks.Ise seda ei soovita,kuna sellise autoga igapäevaselt raske sõita ja 99% on kindel et asi lendab lähiajal laiali ja siis on abi ainult uuest diffrist.
Algse küsimuse peale võin vastata et kuna keevitus(kuumutamine)muudab metalli kordades hapramaks,pole see soovitav.
MegaHabe
Klubiliige

Keegi ei ole rääkind sateliitide kinnikeevitamisest ,vais sõrmed keskelt omavahel!
Vabandan kui ma liiga äkiline :( paistab et see LSD nõrk koht, murab sõrmed keskelt pooleks :evil:
Viimati muutis MegaHabe, 15 Aug 2011 21:34, muudetud 1 kord kokku.
arska
Huviline

kermo kirjutas:Kui keevitada kinni sateliidid,siis muutub asi plokkdiffriks.Ise seda ei soovita,kuna sellise autoga igapäevaselt raske sõita ja 99% on kindel et asi lendab lähiajal laiali ja siis on abi ainult uuest diffrist.
Algse küsimuse peale võin vastata et kuna keevitus(kuumutamine)muudab metalli kordades hapramaks,pole see soovitav.
selles suhtes v6in vaielda vastu täiesti,kempi plokk peab vastu kyll,tal on ainuke miinus see et tal pole seda libisemist rataste vahel keeramise ajal vaid hakkab teist poolt sama kiirusega kaasa ajama kui teisel pool keeramise ajal ja sellega kaasneb see et kumme kulub rohkem,kunagi yhed tuttavad kogu aeg keevitasid neid tifredi kinni isegi esi silla veolistel rahva ralliks gsi kadetil ja ladadel taga veolistel ja vanadel A omegatel ja ei lennandu midagi laiali selle piitsutamise peale,see on nagu iga inimese oma asi mis sugust juttu märkides PLOK difrit ta omale tahab,ja se eelnev jutt keevitusest mega oli tögamine! :wink:
Image
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

kermo kirjutas:Kui keevitada kinni sateliidid,siis muutub asi plokkdiffriks.Ise seda ei soovita,kuna sellise autoga igapäevaselt raske sõita ja 99% on kindel et asi lendab lähiajal laiali ja siis on abi ainult uuest diffrist.
Nii ta on.Tuttav keevitas ise sigullil diffris sateliidid kinni ja sõitis ise sellega 1,5a.karjääris kruusal niisama rallit.Asi hakkas lõpuks kardaani ristile peale ja muidugi kumme kulutas taga hoolega.Siis müüs auto edai noorele tsurale kes lõpuks asfaldil kumme põletades peaülekandel kaldhammakad maha lasi.

Megahabeme murest...miks sa arvad et midagi ära murdub?Mis otstarvet sa sellelt tiffrilt ootad?Kui asi korralikult kokku laduda(korralikud jupid)ja õige õli sees,mida siis sellega juhtub...foorumis pole niiväga sedalaadi muresid olnud ju.
Ega pole asja omegaowners foorumist uurinud?
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
MegaHabe
Klubiliige

Mina sin difri millel olid sõrmed puru ja Danel sai samasuguse :( paljud ei tule sellepäälegi ,et puru on kuna masin liigub ikka :D
Ei tea mille viga või kuda need ää lõhutakse, aga ma olen nimelt väsind selle difrikrutimisest ja tahaks, et see sinna alla ka jääb.
Mingi imenipiga on sateliit kinni sulatatud sõrmekülge ja see lõhubki ää.
opelist

Postitus Postitas opelist »

Kui tavaline LSD vastu ei pea, siis tuleb kuskilt Holdeni (Lotus Omega) differ hankida :lol:
arska
Huviline

ebay on myya praegu,tahetakse k6igest veitsa yle kahe saja euro saada selle eest!
Image
Vasta