Avastasin, et autol peal Eberspächeri eelsoojendi. Küsimus selline, et kuidas see asi töötab ? Kuidas seda läbi kliimaautomaatika juhtida saab ?
Ei teagi kas töötab või mitte.
Ette tänades,
maku
Eberspächer, Omega 2001 2,2
Re: Eberspächer, Omega 2001 2,2
Minu oma on nii et kui väljas alla viie kraadi sooja, tegelt küll kuskil 3,5 kraadi juures läheb käima. Alguses auto käivitan siis veitsa aja pärast hakkab seal korraks undama- jääb korra seisma ja siis mingi 20sek-i pärast hakkab vaikselt uuesti pöördeid koguma ning siis juba kütet ka põletama ja vedelikku soojendama. ja undab seal ikka päris korralikult. Ees parema nurga juures seista siis tundub naq reaktiivlennukmaku0 kirjutas:Avastasin, et autol peal Eberspächeri eelsoojendi. Küsimus selline, et kuidas see asi töötab ? Kuidas seda läbi kliimaautomaatika juhtida saab ?
Ei teagi kas töötab või mitte.
Ette tänades,
maku

Sellel aastal olen ikka 3-4hommikul juba tööle saanud
Ja juhtida mina seda ise ei saagi...
Ahju saab juhtida, kui sellele lisada vastavad vidinad. Samuti tuleb seal mõni asi ümber ehitada.
Odav see lõbu just pole, küll aga väga mugav, kui saad toast ahju tuksuma panna, enne kui välja lähed.
http://soeauto.ee/tootekategooria/juhti ... berspacher" onclick="window.open(this.href);return false;
Odav see lõbu just pole, küll aga väga mugav, kui saad toast ahju tuksuma panna, enne kui välja lähed.
http://soeauto.ee/tootekategooria/juhti ... berspacher" onclick="window.open(this.href);return false;
[avastasin et mul kah see asi.nii kui tõõle hakkab siis põhja alune ja kapoti alune paksu diisli haisu täis.kuidas selle asja normaalselt tõõle saaks
Toss viitab kehvale põlemis protsessile.priit111 kirjutas:[avastasin et mul kah see asi.nii kui tõõle hakkab siis põhja alune ja kapoti alune paksu diisli haisu täis.kuidas selle asja normaalselt tõõle saaks
Et seda tossu enam ei tekiks tuleb pihusti ära vahetada.
Oskad ehk õelda mis marki eelsoojendi on?
Viimati muutis viljar, 26 Nov 2013 18:44, muudetud 1 kord kokku.
See siis nö.sõidusoojendi.Kui mootor külm ja ei teki piisvalt jääksoojust,siis see lisasoojendi automaatselt kütab jahutusvedelikku teatud temperatuurini.siim1314 kirjutas:Sellel aastal olen ikka 3-4hommikul juba tööle saanud
Ja juhtida mina seda ise ei saagi...
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD