Nii, hea küll, kütusekulu on teine teema. Kuna seda mootorit siin foorumis eriti lahatud pole ja pealkiri universaalne, siis jätkaks
Teine asi, mis vaja teha on selle mootori juures:
http://www.motor-talk.de/forum/bmw-zykl ... 53090.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jutt käib siis ilmselt karteri tuulutuse vahel olevast mingist filtrist(mu tehniline saksa keel pole kõige parem).
Et see umbes on, seda näitab õlileke turbo juures. Seda umbesoleku kontrolli on ka kirjeldatud selles teemas. Ühesõnaga peaks seda jublakat vahetama igal kolmandal õlivahetusel. Aga..... Saab 1:1 panna ka mingi uuema tüübi mootori(M57TU, 205PS) filtri, mida pole vaja nii tihti vahetada. Lisaks pannakse sinna turbo otsa mineva toru otsa klamber. Liigutasin omal ka seda voolikut-toru, liigub tõesti päris palju, ma juba mõtlesin, et midagi on p***es.
Vot sellised asjad lugesin ma välja ja need peaks kindlasti ära tegema, kui plaan auto pikemalt endale jätta.
Kuna ma pole ei bemmide, ega ka nende mootoritega kursis, siis minu jaoks päris palju uut infot. Loodame, et kellelegi veel nüüd või tulevikus sellest teemast abi on...