Kes keda, kus nägi?
Re: Kes keda, kus nägi?
sai siis jälle toredat tigu trehvatud. isegi ta kõrval pargitud.Tutvuse tegemisks aega ei olnud kahjuks. Ja autol on suunatuled küljes selleks, et neid ikka kasutada:P
Veel ei ole jõudnud jh sellega tegeleda. Aga plaanis on küll liikmeks hakata ja taha klaasile klubi kleeps panna. 

-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Kas võis olla see MEIE Guits,kes seisis reedel punase scanniga Kohtla-Järvel tee ääres umbes 15 paiku?Nimesilt väitis seda.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
täna sain siis võidu silla all tartus valge scanniga ühe kena tumeda oomi taga seistud.
Kui keegi tunneb ära selle siis väike vihje. Ära arva et sa sõidad golfiga ja ära tee kummalisi manöövreid statoili sõites sest egas palju puudu poleks jäänd kui selle omega pe... vedeleks kuskil vanarauas
Tänan mõistliku suhtumise eest
Kui keegi tunneb ära selle siis väike vihje. Ära arva et sa sõidad golfiga ja ära tee kummalisi manöövreid statoili sõites sest egas palju puudu poleks jäänd kui selle omega pe... vedeleks kuskil vanarauas
Tänan mõistliku suhtumise eest
-
- Omegaclub juhatus
Siis tean järgmine kord lällarist tervitada,kuna endalpidevalt lällar peal.guits kirjutas:olin kll jah
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
-
- Huviline
- Auto: Cadillac Catera 3,0 155kw 97a, datsunnissan patrol 2,8 gr
- Has tänanud: 2 korda
- Been tänatud: 5 korda
- Kontakt:
street race http://www.youtube.com/watch?v=sZ8g__S0 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;oskaja kirjutas:guitsil on jah see punane Scann millel on A.StreetRACE(trans)kleepekas otsaees
guits kirjutas:street race http://www.youtube.com/watch?v=sZ8g__S0 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;oskaja kirjutas:guitsil on jah see punane Scann millel on A.StreetRACE(trans)kleepekas otsaees
ai kui rohelised seda näeksid

-
- Huviline
- Auto: Cadillac Catera 3,0 155kw 97a, datsunnissan patrol 2,8 gr
- Has tänanud: 2 korda
- Been tänatud: 5 korda
- Kontakt:
oskaja kirjutas:guitsil on jah see punane Scann millel on A.StreetRACE(trans)kleepekas otsaees

see siis
-
- Omegaclub juhatus
Sama jah,aga käula oli sinist karva.