jah roheline jah...mis siis?Rebane89 kirjutas:Tuju: Minu omegat mõtlesid??? Kui mõtlesid äkki räägiks mida ja kuidas tegema peaks?
Marco505: Räägi kas sul roheline sedaan omega?
no ok,see mootori pöörete andur ,see selleks,kuid siis see teine viga,et gaasiklapi asendi andur...vaatasin autodatast et seda saab testriga kontrollida,seda ka tegin...kuid nüüd lugu järgmine,autodata näitab et ühenda tester pistiku n2 ja nr3 juhtmesse,süüde sisse ja siis kui gaasiklapp on kinni,peaks näitama 0,1-0,6v ja kui klapp täitsa lahti siis 3,9-4,8v ,kuid mul täpselt vastupidi,minu nr. küll jäävad selle vahemaa sisse ilusti nagu näidatud,kuid vastupidi siis,kui klapp kinni siis 4,...v ja kui klapp lahti siis 0,...v,et kuidas nagu seda seletada?selle anduriga seal ei saa midagi teha ka,ei puhastada ega midagi,see ei käi lahti.
ja tekkis paar küsimust veel,uurisin seal kapoti alust ja jäid silma 2 lahtist otsa:
1 siis juhe,millel pistik otsas ja selle sees 3 klemmi
pilt

2 ja siis mingi toru,mis peaks nagu kuskile minema,kuid samamoodi on lahti(plastik toru,millel siis omakorda kummist toru jupp otsas)
pilt

mõlemad siis asuvad kõrvalistuja pool mootori külje peal...pildid telefoniga tehtud,pole kõige parem kvaliteet kuid ehk saate aru.