Igal autol on win kood kere küljes kuskil...omegal on üks koht kapoti all,iluvõre tala küljes/peal on al.plaadikene koodi ja muu vajaliku infoga.Teine koht on kõrvalistuja istme kõrval,seal plastikust spets kaaneke,selle kangutad lahti ja seal all on keresse kood löödud.ultimaco kirjutas:kus ma uurida saan oma win koodi järgi auto asju?kas opelil on yldse selline koht?
Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
dworkin kirjutas:Küsimus:95a. Omegal on juhi pool nurgas esimese stange taga mingi asi. Must junn millel kaks ca 20mm läbimõõduga voolikut küljes. Mida see teeb ja kui oluline see on? Mul on üks nendest voolikutest lahti murdunud aga auto nagu sõidaks normaalselt.
Tegu siis "paljukiidetud" lisaõhu pumbaga. forum/viewtopic.php?f=33&t=2196" onclick="window.open(this.href);return false;
Auto sõitu see otseselt ei sega...niikaua kui pump töötab ja ei ole lühises või midagi muud sarnast,et elektsisüsteemi tuksi ei keera.
Kapoti all juhtaju jahutuseks on omaette "pump" olemas,asub logari kohal tiiva sees,niisama seda ei näe.reims86 kirjutas:See junn jahutab näiteks aju ja sellest junnist jookseb toru võhemalt 100kw sumbuti peal olevasse jubinasse EGR vist
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Seda teemat mõtled v? forum/viewtopic.php?f=16&t=693" onclick="window.open(this.href);return false;omega666 kirjutas:kas keegi oskab öelda mis nr need on komputril kui hoida kahet nuppu korraga alla siis viskab mingid nr ette,kas see mingi kood w
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
jah tänudTim kirjutas:Seda teemat mõtled v? forum/viewtopic.php?f=16&t=693" onclick="window.open(this.href);return false;omega666 kirjutas:kas keegi oskab öelda mis nr need on komputril kui hoida kahet nuppu korraga alla siis viskab mingid nr ette,kas see mingi kood w
Valus laks.
Ei taha mõeldagi mis mu oomist jäärgi jääks roostepuru
Ei taha mõeldagi mis mu oomist jäärgi jääks roostepuru

Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.
56997null0seitse
56997null0seitse
tegelikult ma tean et igal autol on oma vin kood:D ma mõtlesin seda interneti värki nagu bmw-l on et paned vin koodi sisse ja ta näitab sulle kõik ära... kysisingi kas opelil ka selline asi olemasTim kirjutas:Igal autol on win kood kere küljes kuskil...omegal on üks koht kapoti all,iluvõre tala küljes/peal on al.plaadikene koodi ja muu vajaliku infoga.Teine koht on kõrvalistuja istme kõrval,seal plastikust spets kaaneke,selle kangutad lahti ja seal all on keresse kood löödud.ultimaco kirjutas:kus ma uurida saan oma win koodi järgi auto asju?kas opelil on yldse selline koht?

TänudTim kirjutas:dworkin kirjutas:Küsimus:95a. Omegal on juhi pool nurgas esimese stange taga mingi asi. Must junn millel kaks ca 20mm läbimõõduga voolikut küljes. Mida see teeb ja kui oluline see on? Mul on üks nendest voolikutest lahti murdunud aga auto nagu sõidaks normaalselt.
Tegu siis "paljukiidetud" lisaõhu pumbaga. forum/viewtopic.php?f=33&t=2196" onclick="window.open(this.href);return false;
Auto sõitu see otseselt ei sega...niikaua kui pump töötab ja ei ole lühises või midagi muud sarnast,et elektsisüsteemi tuksi ei keera.
Kapoti all juhtaju jahutuseks on omaette "pump" olemas,asub logari kohal tiiva sees,niisama seda ei näe.reims86 kirjutas:See junn jahutab näiteks aju ja sellest junnist jookseb toru võhemalt 100kw sumbuti peal olevasse jubinasse EGR vist
-
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
Kas eksin kui ütlen, et sa teed omale hakke matrejali müügiks 

Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

-
- Klubiliige
See hää pakkumine, aga täitsa puuse panidreims86 kirjutas:Kas eksin kui ütlen, et sa teed omale hakke matrejali müügiks

Keegi proovinud/registreerunud on? http://www.ekspeditsioon.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mul läks esialgu üsna kehvasti.~800. kohale jäin
Mul läks esialgu üsna kehvasti.~800. kohale jäin

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
-
- Klubiliige
Jaanilõhe just, kestab kestab koguaeg kestnud ega siis see aasta teisii ei ole
See alles algus
See aasta telke enam lõkkele nii ligidale ei pane

See alles algus

See aasta telke enam lõkkele nii ligidale ei pane

Jahh Habe...mõne kuusega loodad 2 päeva lõket teha v?Armis kirjutas:...aga mis siis saab kui 2 päeva ei kesta???

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD