Kes keda, kus nägi?
Re: Kes keda, kus nägi?
Käisin täna Tartus.. Omegaid oli hullupööra palju:D aga kedagi seljatagant ei näinud:D kõik sõitsid vastu ja kõik numbrimärgid meelde ei jäänud:D (ükski ei jäänud) 

- mardus72
- Klubiliige
- Auto: volvo v60cc
- Has tänanud: 13 korda
- Been tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Tartu vist jah omegate pealinn Eestis,aga klubiliikmeid on vähevõitu,foorumikasutajaid küll on palju,aga kleepsudega sõidavad vähesed.Aiff kirjutas:Käisin täna Tartus.. Omegaid oli hullupööra palju:D aga kedagi seljatagant ei näinud:D kõik sõitsid vastu ja kõik numbrimärgid meelde ei jäänud:D (ükski ei jäänud)
Täna seisin kellegi tumhalli MV6-ega Pärnu Rimi parklas kõrvuti ei tea küll kellele see kuulus aga igatahes juhiukse liist oli puudu ja all olid rõvedad täht veljed
aga sellise värviga mv6-te olen kuskil foorumis vist silmanud äkki on mõni siit pundist?

aga sellise värviga mv6-te olen kuskil foorumis vist silmanud äkki on mõni siit pundist?
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
-
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
Eile Rakvere Põhjaka ees seisis kellegi sinine Omega B taga oli vahtraleht, toonitud klaasid ja ees oli steinmetsa iluvõre, kelle oma

-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Kui seeWestcoast kirjutas:Täna seisin kellegi tumhalli MV6-ega Pärnu Rimi parklas kõrvuti ei tea küll kellele see kuulus aga igatahes juhiukse liist oli puudu ja all olid rõvedad täht veljed![]()

siis alfaisane.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Na see oli universaal aga värv sama, ning velg oli teine.
Aga jah kuskilt silma jäänud ei tea kust vb mõnest müügikuulutusest.
Aga jah kuskilt silma jäänud ei tea kust vb mõnest müügikuulutusest.
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
sai kolmapäeval meie Toredat tigu nähtud.. Sõitis mu oomist kuidagi eriti aeglaselt mööda ja veel 2 korda.. ei tea mis ta uuris seal

Nägin vana minega "Marko540", kõndis rahandusministeeriumi poolt koidu peatuse poole rääkis telefoniga, vaatas oma vana stanget hea pilguga

-
- Omegaclub juhatus
Eile sai taas oskajat nähtud oma "ökopilliga" sõpakal vastu tulemas.On ikka pilgupüüdja küll see W8!Ja siidisaba nägin ka päris palju eile 

Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
- oskaja
- Klubiliige
- Has tänanud: 3 korda
- Been tänatud: 26 korda
mina nägin ka sind
siidisaba vagunit nägin(vist) mäktoonaldsi taga parkimas.
ei püüa mingeid pilke... aint pemme püüab... iga teine aff üritab peenestama hakata millegipärast kuigi ma pole põhjust neile andnud

siidisaba vagunit nägin(vist) mäktoonaldsi taga parkimas.
ei püüa mingeid pilke... aint pemme püüab... iga teine aff üritab peenestama hakata millegipärast kuigi ma pole põhjust neile andnud

-
- Omegaclub juhatus
Siidisaba vagun peaks minuteada põderis olema,aga ta ise peesitas pool päeva mul tagaistmel eile 

- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
siidisaba vagun peesitab põderis chandleri akna all 

Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

Enam ei ole, vagun veeres minema koos minu tõlla ja aleksigasiidisaba kirjutas:siidisaba vagun peesitab põderis chandleri akna all