et siis see http://auto.motors24.ee/vehicles/302267 ... &sort=paid" onclick="window.open(this.href);return false;Sull kirjutas:Yhe siinse klubilise auto.. Siis näed xD

et siis see http://auto.motors24.ee/vehicles/302267 ... &sort=paid" onclick="window.open(this.href);return false;Sull kirjutas:Yhe siinse klubilise auto.. Siis näed xD
Marko ehk nüüdse kasutajanimega marcouver teab ka kindlalt rääkida ühtteist.Aga räägi,miks rahvavaguni siis ära müüsid.Sull kirjutas:Kuradi ketas xD.. See jah.. Ise paraku autot näind ei ole.. Seega köik kes näind on vöivad mulle posti kirjutada head vead kereseis jne xD.. Näiteks tim on näind xD.. Tundub asjalik olevat vähemalt omaniku jutu järgi.. Tahaks inffi järgmine nv järgi.. Aga ei tahaks yllatusi.. Eriti kui soomemaalt sinna vaja söita
mardus72 kirjutas:Et siis adiking-i masin forum/viewtopic.php?f=10&t=2026
Aga miks mitte facelift
3,2-te manuali pole kahjuks hea hinnaga kuskilt saada,manuale pole näinudki tglt neid kuskilSull kirjutas:mardus72 kirjutas:Et siis adiking-i masin forum/viewtopic.php?f=10&t=2026
Aga miks mitte facelift
aga otsi mulle 3.2 manuaal hea hinnaga siis vlib möelda:p
mardus72 kirjutas:3,2-te manuali pole kahjuks hea hinnaga kuskilt saada,manuale pole näinudki tglt neid kuskilSull kirjutas:mardus72 kirjutas:Et siis adiking-i masin forum/viewtopic.php?f=10&t=2026
Aga miks mitte facelift
aga otsi mulle 3.2 manuaal hea hinnaga siis vlib möelda:p
Mis tähendab kiita polnud ??outlaw kirjutas:Adikingi auto peaks tehniliselt küll heas korras olema,aga kere seisukord küll kiita pold,kui mina seda viimati nägin.See ju eestist uuena ostetud.
Kindlasti küsida sel juhul omanikult hetkeseisukorra pilte nii seest,kui ka väljast.Need suvised pildid müügikuulutuses ei paljasta tegelikult kogu tõde,2nädalat tagasi ise ajasin veel omanikuga juttu ja näppisin tagatiiva küljest roostetükke lahti...aga eks kõik on suhteline,saab ju roostes kohad korda teha.Sull kirjutas:Ise paraku autot näind ei ole.. Seega köik kes näind on vöivad mulle posti kirjutada head vead kereseis jne xD.. Näiteks tim on näind xD.. Tundub asjalik olevat vähemalt omaniku jutu järgi.. Tahaks inffi järgmine nv järgi.. Aga ei tahaks yllatusi.. Eriti kui soomemaalt sinna vaja söita
Mismõttes nagu...mis asi on tavaline osram?dworkin kirjutas:Aga kas mingid H1 pirind on tuntavalt paremad ka kui tavalised Osramid?