2.0 ecotec Jahutusega ilge jama?

Kaasa arvatud kütusekulu ja muu tehniline jutt
Vasta
alo88

2.0 ecotec Jahutusega ilge jama?

Postitus Postitas alo88 »

Nii jama siis selline, et kui juba välja on üle nulli sooja siis hakkab mootori temp. vägisi tõusma kui linnas sõita või kohapeal seista, tõuseb ta siis kuni 100ni ja siis jahutab maha kui vent tööle hakkab mingi 95ni muidu poleks selle vastu midagi, et ta nii teeb aga 100 pealt tahab juba vaikselt keema minna jahutusvedelik ja see pole hea. Maantel sõites pole probleemi seisab ilusti 92 peal kuskil. Äkki oskab keegi aidata, olen vahetanud juba termostaati, kolmikkraani ja veepump sai vahetatud(ei old tutikas) aga enam küll ei tea mida teha :S
valx
Huviline

Re: 2.0 ecotec Jahutusega ilge jama?

Postitus Postitas valx »

samade sümptomite vastu aitas mul aku all oleva vendika kiiruste lüliti vahetus
alo88

Milline see kiiruse vaheti seal välja näeb ?
valx
Huviline

Postitus Postitas valx »

keraamiline karbike (umbes tikutopsi suurune). Seda vist õigem nimetada reostaat lülitiks
alo88

Selge lähen kohe uurin seda asja. Tänud!
alo88

valx kirjutas:keraamiline karbike (umbes tikutopsi suurune). Seda vist õigem nimetada reostaat lülitiks
Kas võib olla, et see on üldse ära võetud? Kuna mul on aku all ainult üks pikem pistik halli värvi millest edasi lähevad juhtmed venti.
A ja mul kliimaga varjant 96a.
valx
Huviline

Postitus Postitas valx »

mul ilma kliimata :( Kahjuks sinu küsimusele ei oska vastata (just ära võtmise kohta).Mul jooksevad mõlemalt poolt sisse punased juhtmed valge triibuga.
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Kui teemaalgataja kliima/ac kompressori järele lülitab,kas ventilaatorid hakkavad tööle täiskiirusel(100´c juures mis ventikad teevad?) või vaiksematel kiirustel?
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
alo88

Tim kirjutas:Kui teemaalgataja kliima/ac kompressori järele lülitab,kas ventilaatorid hakkavad tööle täiskiirusel(100´c juures mis ventikad teevad?) või vaiksematel kiirustel?
Ac on tühi ja seega ei tööta. 100'c juures hakkabki vent alles tööle ja jahutab siis kuni mingi 92maha ja hakkab jälle tõusma vaikselt. Ac vent minu arust üldse ei tee midagi(kas peaks tegema kui ac ei tööta ?)
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Postitus Postitas reims86 »

Ventikal peaks olema kaks käiku millest teine peabki hakkama ca 100c juures kuid sul paistab, et esimene käik ei toimi seega radika küljas andur ilmselt seal samusel omadega.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a 8) , Audi A4 2,5TDI 1999a,
alo88

reims86 kirjutas:Ventikal peaks olema kaks käiku millest teine peabki hakkama ca 100c juures kuid sul paistab, et esimene käik ei toimi seega radika küljas andur ilmselt seal samusel omadega.
http://www.ladu24.ee/et/ladu2/3859/7025 ... 0,0/633374" onclick="window.open(this.href);return false; kas see on see andur? Kui on siis seda andurit olen ka juba vahetanud
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Termoandureid on kliimaga masina(suur radikas) puhul 2tk.See mis sul ladu 24 lehel on näidatud,on mäletamistmööda alumine 3 pin´iga andur.Esialgu tundubki,et sul just ülemine andur ei toimi.
Tee selline katse,ülemise termoanduri pistik lahti ja silda juhtmejupiga ära,kas siis hakkab vent tööle(väikestel pööretel).
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
alo88

Tim kirjutas:Termoandureid on kliimaga masina(suur radikas) puhul 2tk.See mis sul ladu 24 lehel on näidatud,on mäletamistmööda alumine 3 pin´iga andur.Esialgu tundubki,et sul just ülemine andur ei toimi.
Tee selline katse,ülemise termoanduri pistik lahti ja silda juhtmejupiga ära,kas siis hakkab vent tööle(väikestel pööretel).
Võtsin lahti, sildasin ära ja vent hakkas tööle tundub,et pöörded on ka väiksemad siis järelikult ongi seda andurit vaja :) Vahetan selle kiiremas korras ära ja kui sellega asi laheneb on küll super lux. Tänud abi eest !
Vasta