kompu vahetus.

Elektroonika jamab - anna teada
svenN

Re: kompu vahetus.

Postitus Postitas svenN »

kas ma pean selle kontrollmooduli ka kompuga ühendama. mingi selline asi oli seal küll.
eedu32
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas eedu32 »

Kui sul see olemas siis vast ikka reaalsed vead mis ta näitab aga kui sul seda ei ole siis vikabki ette piduri klotse ja tulesid ja muid selliseid jurasid. Tegelikult käivad läbi kontrollmooduli tuled ja kaitsmed piduri klotsid ei tohiks olla sellega seotud need tulid vist otse ratastelt aga eeldatavasti puuduvad sul andurid rataste juures. Sellest vabaned kui keerad klotsi anduri otsa lihtsalt massi . Kontroll mooduli olemas olus ma kahtlen kuna sul juba must pistik puudu oli siis ma eriti ei usu et sul seal selline must karp paksusega mingi neli senti ja suurusega miski 10x15 cm olemas on . Päikest sulle
svenN

Siuest asja tõesti ma sealt ei näinud. Kui tegin pikema sõidu ära siis üks viga ikkagi ilmnes, nimelt järgi jäänud km ei näita õigesti. sai vist vale juhe. täna proovin uuesti. aga suured tänud igatahes eedu32 kes tegelikult aitas suuresti.
eedu32
Huviline
Kontakt:

Oot kas sa räägid nii ölda reisvait näidust ehk sellest et palju saad veel kütusega sõita. Kui nii siis see vaja kooskõlla viia autoga ehk nii ölda progeda käsitsi kuna muidu hakkabki valesti näitama . Seda et kui sul kõik õieti on siis süüte sisse keeramisel ei tohiks ükski näit olaa suure F tähega ehk vigane. On olnud juhtumeid näiteks selliseid et võetakse kompul toide maha ja see nullib kõik ära kui süüte sisse keerad viskab kohe hetke kulu näidu asemele F tähe ja kui auto käima paned tuleb näit ette . Nii olla ei tohi . Kui kõik korras on siis mine järgijäänud kilomeetrite juurde ja nulli seda süüde sees asendis mitte et auto ei käiks. Selle läbisõidu näidu õigeks saamisega on nii teinegi jamanud
svenN

jah kui süüte sisse panen siis on asjad F. kütuse näidiku andur on valesti pandud seda proovin täna lahendada. aga kuhu pean mustal pistikul pin1 pruun,blue ühendama, peaks minema kütuse pumba releese a mille alla?
eedu32
Huviline
Kontakt:

Kurb jään sulle hetkel vastuse võlgu kuna vaadates el süsteemi on keegi ära lõiganud selle valge pistiku ja mul ei ole hetkel aega edasi ajada kuhu ta läheb. See 1 pruun sinisega läheb küll mootori ruumi valgesse pistikusse.
svenN

Valge ymar pistik aju korval on olemas kuid millisesse oleks jah hea teada.siis vist kaoks seeF ära ka
svenN

kuna teatsin milline on kütusepumba relee siis proovisin relee alt pin1 ära ühendada. võtsin testri-kui süüde väljas proovisin kus midagi on.panin süüte sisse ja vaatasin samamoodi. tuli välja,et oli seal punane/sinine. ühendasin siis selle pin1 alla kompul ja kui süüte keeran sisse siis on kõik ilus-F ei ole.distantsi leidsin ka õige juhtme-vedasi pika juhtme bensu paagi juures ja vaatasin paljud omavahel ühenduses olid. aint 1 juhe oli ühe spidoka taga ühenduses, teised andsid palju rohkemaid ühendusi. panin siis selle sinna alla. nüüd näitab distantsi ka sellise usutavama.kuna eile ei jõudnud kojameeste lülitit vaadata siis täna mängisin juhtmetega-toimib. liigutab menüüd ja nullib ka :D eks paistab kas sai kõik õigesti ja kui õigeid näite annab.
Vasta