Mingi imelik karbike?

Kõik asjad mis on seotud mootoritega nii diisel kui bensiin ja gaas.
Vasta
alo88

Mingi imelik karbike?

Postitus Postitas alo88 »

Nii avastasin siis täna esimese vasaku logari tagant mingi väikse karbikese kuhu tuleb voolik sisse ja sealt edasi läheb mingisse andurisse ja sealt edasi selline peenike vask toru välja laske kolektorisse, äkki keegi oskab öelda mille jaoks see on või mida see muudab? Nimelt asi selles, et mul see väike karbike on katki ja igast sodi täis :S Kas see muudab midagi oluliselt kui ta katki on?
MegaHabe
Klubiliige
Has tänanud: 4 korda
Been tänatud: 7 korda

Re: Mingi imelik karbike?

Postitus Postitas MegaHabe »

alo88 kirjutas:Nii avastasin siis täna esimese vasaku logari tagant mingi väikse karbikese kuhu tuleb voolik sisse ja sealt edasi läheb mingisse andurisse ja sealt edasi selline peenike vask toru välja laske kolektorisse, äkki keegi oskab öelda mille jaoks see on või mida see muudab? Nimelt asi selles, et mul see väike karbike on katki ja igast sodi täis :S Kas see muudab midagi oluliselt kui ta katki on?
See on aju jahutus :mrgreen: (peab ikka teemat ka lugema) :lol:
Viimati muutis MegaHabe, 16 Mai 2012 05:17, muudetud 1 kord kokku.
MInu õigekiri ei kuulu komenteerimisele!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kFBVY8oH83A
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Väljalaskekega seoses.... forum/viewtopic.php?f=33&t=2196" onclick="window.open(this.href);return false;
Oleneb mida see sinu"karbike"teatud temperatuuridel teeb?
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
alo88

Nii mul on see pump omadega läbi täiesti kinni kiilunud. Aga sealt teemast ma loen välja, kui see läbi on siis peaks mingi relee plõksima ja armatuuris tuled põlema aga sellist jama mul küll ei ole. Kas mu masinal on midagi siis läbi, et ühtegi viga nagu ei pasita selle pumba pärast ? :D NB! Oskab keegi öelda palju see pump romulas maksab ?
alo88

megahabe kirjutas:
alo88 kirjutas:Nii avastasin siis täna esimese vasaku logari tagant mingi väikse karbikese kuhu tuleb voolik sisse ja sealt edasi läheb mingisse andurisse ja sealt edasi selline peenike vask toru välja laske kolektorisse, äkki keegi oskab öelda mille jaoks see on või mida see muudab? Nimelt asi selles, et mul see väike karbike on katki ja igast sodi täis :S Kas see muudab midagi oluliselt kui ta katki on?
See on aju jahutus :mrgreen: (peab ikka teemat ka lugema) :lol:
Ise oled sa paras aju jahutus :D Ja mis ma sellest teemast loen kui ma selle ise tegin :D
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

...nagu ma teemaalgataja jutust aru saan,siis tegu kurikuulsa lisaõhupumbaga?
Omega juppe foorumis ju müüakse,mõnekümmne € peaks asja kätte saama.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
Omega Sport Packet
Huviline

Postitus Postitas Omega Sport Packet »

Mõni megapakk õllet :lol:
Vasta