Mingi imelik karbike?
Mingi imelik karbike?
Nii avastasin siis täna esimese vasaku logari tagant mingi väikse karbikese kuhu tuleb voolik sisse ja sealt edasi läheb mingisse andurisse ja sealt edasi selline peenike vask toru välja laske kolektorisse, äkki keegi oskab öelda mille jaoks see on või mida see muudab? Nimelt asi selles, et mul see väike karbike on katki ja igast sodi täis :S Kas see muudab midagi oluliselt kui ta katki on?
-
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
Re: Mingi imelik karbike?
See on aju jahutusalo88 kirjutas:Nii avastasin siis täna esimese vasaku logari tagant mingi väikse karbikese kuhu tuleb voolik sisse ja sealt edasi läheb mingisse andurisse ja sealt edasi selline peenike vask toru välja laske kolektorisse, äkki keegi oskab öelda mille jaoks see on või mida see muudab? Nimelt asi selles, et mul see väike karbike on katki ja igast sodi täis :S Kas see muudab midagi oluliselt kui ta katki on?

Viimati muutis MegaHabe, 16 Mai 2012 05:17, muudetud 1 kord kokku.
Väljalaskekega seoses.... forum/viewtopic.php?f=33&t=2196" onclick="window.open(this.href);return false;
Oleneb mida see sinu"karbike"teatud temperatuuridel teeb?
Oleneb mida see sinu"karbike"teatud temperatuuridel teeb?
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Nii mul on see pump omadega läbi täiesti kinni kiilunud. Aga sealt teemast ma loen välja, kui see läbi on siis peaks mingi relee plõksima ja armatuuris tuled põlema aga sellist jama mul küll ei ole. Kas mu masinal on midagi siis läbi, et ühtegi viga nagu ei pasita selle pumba pärast ?
NB! Oskab keegi öelda palju see pump romulas maksab ?

Ise oled sa paras aju jahutusmegahabe kirjutas:See on aju jahutusalo88 kirjutas:Nii avastasin siis täna esimese vasaku logari tagant mingi väikse karbikese kuhu tuleb voolik sisse ja sealt edasi läheb mingisse andurisse ja sealt edasi selline peenike vask toru välja laske kolektorisse, äkki keegi oskab öelda mille jaoks see on või mida see muudab? Nimelt asi selles, et mul see väike karbike on katki ja igast sodi täis :S Kas see muudab midagi oluliselt kui ta katki on?(peab ikka teemat ka lugema)

...nagu ma teemaalgataja jutust aru saan,siis tegu kurikuulsa lisaõhupumbaga?
Omega juppe foorumis ju müüakse,mõnekümmne € peaks asja kätte saama.
Omega juppe foorumis ju müüakse,mõnekümmne € peaks asja kätte saama.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
-
- Huviline