kellade ploki ja kompu eemaldus

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
kaido1
Huviline
Been tänatud: 5 korda

kellade ploki ja kompu eemaldus

Postitus Postitas kaido1 »

Oskab siis keegi öelda mis järjekorras tuleks lammutama hakata et saada kätte kompu? Nagu aru olen saanud siis tuleb see koos kellade plokiga ära võtta asi siis nimelt selles, et kompu nurgas üks pirn läbi ja pole varem lammutanud omegat ja ei tahaks midagi ära lõhkuda autoks siis omega b fl 03a.
Ascona C 16V 4x4 Turbo.
Ascona C 1.6s
Omega FL 2.5DTI.
Volvo S60 T5
KTM 530 exc-r
Omega3

Re: kellade ploki ja kompu eemaldus

Postitus Postitas Omega3 »

kaido1 kirjutas:Oskab siis keegi öelda mis järjekorras tuleks lammutama hakata et saada kätte kompu? Nagu aru olen saanud siis tuleb see koos kellade plokiga ära võtta asi siis nimelt selles, et kompu nurgas üks pirn läbi ja pole varem lammutanud omegat ja ei tahaks midagi ära lõhkuda autoks siis omega b fl 03a.
Kõige pealt rooli ümbert korbus lahti võtta,all peaks olema 3 kruvi siis saad selle kätte,siis seal 1 kruvi peal kellade oma,see lahti siis keskonsooli ribid eest ,sealt kruvid2 tk ja siis selle taga oma korda 1 kruvi...ja siis peaks lahti tulema...
ChrisDian

Postitus Postitas ChrisDian »

Ma olen neid tuulutusava ribisid alati niiviisi ära võtnud, et keeran nad täiesti alla ja siis tõmban näpitsatega välja nad sealt, tõmmates sinna suunda kuhu ribid on suunatud. Näpitsate ja plastmassivahele sätin alati kaltsu, et ära ei kraabiks. Tasub veel tähele panna, et mõlemal suunajal on otsas näpuotsasuurused kummirõngad, mis on mõeldud nende asetuse fikseerimiseks, proovi neid mitte ära kaotada, pärast ei püsi ribid paigal enam. jõudu tööle:)
Kasutaja avatar
offkicker
Huviline

Postitus Postitas offkicker »

pre-faceliftil käib nii:
https://docs.google.com/file/d/0B_FODH- ... uucK&pli=1" onclick="window.open(this.href);return false;

ma ei kujuta ette kui teistmoodi FL on

EDIT: siin FL õpetus ka:
http://images.omegaowners.com/images/gu ... emove.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ω 2.2 DTI 2000a / Ω 2.5 TD 1999a / Ω 3.0 1998a / Ω 2.5 DTI 2003a / A6 1.9tdi / A6 quattro 2.5tdi / Insignia 2.0 CDTI 2009a
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
kaido1
Huviline
Been tänatud: 5 korda

Postitus Postitas kaido1 »

Tänud! Sain pirni vahetatud:)
Ascona C 16V 4x4 Turbo.
Ascona C 1.6s
Omega FL 2.5DTI.
Volvo S60 T5
KTM 530 exc-r
chandler

Postitus Postitas chandler »

kaido1 kirjutas:Tänud! Sain pirni vahetatud:)
Teinekord aitab otsing. info oli täitsa olemas siin ka muidu juba viewtopic.php?f=33&t=3656
Vasta