Kes keda, kus nägi?
Re: Kes keda, kus nägi?
Nädalavahetusel sindis nähtud kellegi hõbedast omega b sedaani mis oli üsna madal ja mööda maad.
Polnud aega nri märki üles kirjutada küll aga klubilogo märkasin.
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Täna hommikul 9aeg Keha 3l Itä suunal Jumbo bussi taskus seisis tume omega universaal- minu meelest oli tagaklaasil kleeps ka- kes tunnistab omaks?!
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Täna õhtul nägin okitoki omegat jälle kohtla-järvel.Ei tea,kas maha müünd?Kleepsust olid ainult ribad järgi.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
-
- Huviline
- Auto: Cadillac Catera 3,0 155kw 97a, datsunnissan patrol 2,8 gr
- Has tänanud: 2 korda
- Been tänatud: 5 korda
- Kontakt:
esmaspe löuna paiku ,kimas üks roheline kaubik kirju tagaluugiga , talinapoole piiteri uulitsal, järelkäru lehvis kut tuulelipp
tia kes tu oli:) kümmet oomegat nägin ka,igasuguseid oli, punaseid siniseid halle...

Nägin ka siis mega,tulin piibe mnt. lennukal vastu ja vilkutasin tulesid veel!guits kirjutas:esmaspe löuna paiku ,kimas üks roheline kaubik kirju tagaluugiga , talinapoole piiteri uulitsal, järelkäru lehvis kut tuulelipptia kes tu oli:) kümmet oomegat nägin ka,igasuguseid oli, punaseid siniseid halle...

-
- Klubiliige
- Has tänanud: 10 korda
- Been tänatud: 4 korda
Tõenäoliselt oli see minu MV6Westcoast kirjutas:Nädalavahetusel sindis nähtud kellegi hõbedast omega b sedaani mis oli üsna madal ja mööda maad.

-
- Huviline
- Auto: vw passat 2,5 tdi 4x4 2003a
Antud oom pole enam minu omanduses nii,et seda ei maksa enam tähele pannaoutlaw kirjutas:Täna õhtul nägin okitoki omegat jälle kohtla-järvel.Ei tea,kas maha müünd?Kleepsust olid ainult ribad järgi.

- wautzer
- Üldmoderaator
- Auto: Opel Omega FL
- Has tänanud: 4 korda
Eile nägime Ülemiste Jazz pesula juures ühte ilusat tumerohelist FL´i (sedaan)
numbrit enam ei mäleta aga väike klubikleeps oli küll peal
numbrit enam ei mäleta aga väike klubikleeps oli küll peal
Chip Tuning DPF/EGR OFF 58576668Tallinn
Mida pakudsiidisaba kirjutas:Täna hommikul 9aeg Keha 3l Itä suunal Jumbo bussi taskus seisis tume omega universaal- minu meelest oli tagaklaasil kleeps ka- kes tunnistab omaks?!

Panustan siduririkkele!
- siidisaba
- Klubiliige
No sulle ju öeldi, et ära sõida sellegaMimm kirjutas:Mida pakudsiidisaba kirjutas:Täna hommikul 9aeg Keha 3l Itä suunal Jumbo bussi taskus seisis tume omega universaal- minu meelest oli tagaklaasil kleeps ka- kes tunnistab omaks?!![]()
Panustan siduririkkele!

Kerge offtopic tekkimas juba aga nagu öeldakse ära osta endale autot mida sa lükata ei jõua
Muidu paar päeva tagasi sai vivaldit nähut keeras rimi juurest mingist hoovist välja kui õieti nägin ise jäin punase taha kinni muidu oleksin järelegi saanud

Muidu paar päeva tagasi sai vivaldit nähut keeras rimi juurest mingist hoovist välja kui õieti nägin ise jäin punase taha kinni muidu oleksin järelegi saanud
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
- siidisaba
- Klubiliige
Et siis neiud- naised peaksid leppima mingi Fiati punniga kuna seda jõuab ka lükata?Westcoast kirjutas:Kerge offtopic tekkimas juba aga nagu öeldakse ära osta endale autot mida sa lükata ei jõua![]()
Suht haige iba ikka, et siis kõik kellel autol midagi juhtub hakkavad seda remondikoha poole lükkama???
Aga Mimmil oli selle asukoha juures 3 valikut- kas lükata auto mäkke, kiirteele või bussipeatusesse seisma- minu meelest väga loogiline asjade käik ju

-
- Klubiliige
- Has tänanud: 10 korda
Naised on kavalamad ja kasutavad selle lükkamise asemel mõnda mees tuttavat ära , samal ajal kui mõni mees oma autot lükkab!!siidisaba kirjutas:Et siis neiud- naised peaksid leppima mingi Fiati punniga kuna seda jõuab ka lükata?Westcoast kirjutas:Kerge offtopic tekkimas juba aga nagu öeldakse ära osta endale autot mida sa lükata ei jõua![]()
Suht haige iba ikka, et siis kõik kellel autol midagi juhtub hakkavad seda remondikoha poole lükkama???
Aga Mimmil oli selle asukoha juures 3 valikut- kas lükata auto mäkke, kiirteele või bussipeatusesse seisma- minu meelest väga loogiline asjade käik juAga no naised mõtlevadki teistmoodi ja me ei peagi meeste mõtlemisest aru saama