Võtab starteri ja mootori ilusasti ringi aga ei käivitu.
Ei käivitu külmaga!
-
Karmps
Ei käivitu külmaga!
Võtab starteri ja mootori ilusasti ringi aga ei käivitu.
-
Omega Sport Packet
- Huviline
Re: Ei käivitu külmaga!
Kui on säde-õiges kohas õigel ajal, kui on surve, kui on segu õige peab minema
-
jullo
Kas kohe üldse ei luba ka mitte?
Minu oma kah niisama ei taha minna,ainult turtsab korraks. Peab jalaga natuke gaasi juurde aitama, siis läheb. Tühikäigumootor on rokane ja suurema külmaga külmub kinni vist. Kui soojaks läheb siis on kõik norm jälle
Minu oma kah niisama ei taha minna,ainult turtsab korraks. Peab jalaga natuke gaasi juurde aitama, siis läheb. Tühikäigumootor on rokane ja suurema külmaga külmub kinni vist. Kui soojaks läheb siis on kõik norm jälle
-
Karmps
Ei luba nagu jah....käib tühjalt....vaja ikka oma 4-6 korda käivitada enne, kui käima jookseb. Kahtlus oli ka omal, et tühikäigumootor sest turtsuma on ka hakanud.
Ega jah küünlad on ka jamad.
Selge siis. Suur tänu
Ega jah küünlad on ka jamad.
Selge siis. Suur tänu
-
Karmps
Kellegil elektroonika ka jamab külmaga? Enda autol hakkas kompuuter vilkuma... 
-
Karmps
Mul sureb auto välja ,kui sõidan kas maanteel või linnas....ei hakka ei hüppama ega jõnksutama...mootor lihtsalt vait.
Ma ei tea kas asi on minus või selles Omegas aga ei soovita eriti kellegile sellist autot osta.!
Ma ei tea kas asi on minus või selles Omegas aga ei soovita eriti kellegile sellist autot osta.!
-
Karmps
-
arts
-
Karmps
Ei oska öelda. Üks kodanik arvas kah, et äkki kütuse pump jamab....Kuidas peaksin üldse aru saama, et kütuse pump läbi on?.arts kirjutas:Küsiks niipidi - kuidas kütusega lood on? Saab ikka piisavalt kätte?
Kas peaksin siis kõvasti muretsema hakkma, kui asi pumbas on... Kas tjaknostikast oleks sellest kasu.?
Kütus tuleb muidu Alexelast. (kui see vajalik on)
- mardus72
- Klubiliige
- Auto: volvo v60cc
- Has tänanud: 13 korda
- Been tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Kui kütuse pump läbi on,siis väga muretsema ei pea,mingit hingehinda ei maksa 400eek ca,kuid eelnevalt siiski uuri järgi kas töötab.Aga millal bensiinifilter viimati vahetatud sai.
Paljud hädad algavad tavaliselt õigeaegsest hooldamatta jätmisest.
Paljud hädad algavad tavaliselt õigeaegsest hooldamatta jätmisest.