Opel Omega MV6 99a.
Re: Opel Omega MV6 99a.
No muidugi, järelikult V6 peab piiraja lähedal käima siis on öko! Ilmselgelt kui maanteekiirusel pöörded langesid ja kütusekulu tõusis on see mootor natuke lahja sellise asja jaoks, mille alt ültse differ pärit?mart156 kirjutas:Mida ma siin mõtlen, siililegi on selge et asi on milleski muus. Selline uupi pakkumise mula ei aita küll mitte kedagi, kui ma ise tean ja tunnen väga hästi et see masin pole jõuetu!!!
Kuule t*inas kui sul endal 3.0 V6-e olnud pole siis pole mõtet üldse kaasa rääkida ja differ on 3.0 automaadi alt mul endal manuaal. Sinu enda 2.0 mahlapakk võibolla lahja sellise kere jaoks üldse 

Rahu!!! Milleks selline agressiivsus? Leppige ilusti ära ja saate asju rahulikult ajada.
mart156 kirjutas:Kuule t*inas kui sul endal 3.0 V6-e olnud pole siis pole mõtet üldse kaasa rääkida ja differ on 3.0 automaadi alt mul endal manuaal. Sinu enda 2.0 mahlapakk võibolla lahja sellise kere jaoks üldse
Kas ma olen öelnud et ei ole mahlapakk, mind jätab vähemalt sügavalt külmaks kui palju mu mahlapakk bensiini võtab. Teine asi omegaid on mul olnud kokku hmm 7-9kõik mootorid peale lootuse proovitud. Teemasse atm ja manuaali ülekanne enamvähem sama nii et peaks käima küll see differ. Ja muidugi opeli MV6 on maailma parim auto...

Kui suur on kütusekulude erinevus? DOHC mootor ei pruugi madalamatel pööretel väga head ökonoomsust üles näidata, kuna momendikõvera "sweet spot" asub veidi kõrgemal kui OHC mootori puhul. 85kW mahlapaki MAX moment on saadaval 2800 p/min juures, aga 100kW DOHC-i puhul alles 4000 p/min peal.
3,0 puhul on see ka üsna samas kandis. Sellest võib väike vahe tulla.
Ülekanne pole atm ja manuaali puhul sama. 2L mahlapakil on aut. kasti puhul 100km/h = 2200p/min ning manuaalil 2500 p/min 195/65R15 rehviga.
205/65R15 rehv toob neid väärtusi 40 pöörde võrra allapoole. Minu 2L mahlapakkide 90 km/h maanteekulud on 6,3 ja 7,0 L/100km. Linnas mitte üle 11 L/100km.
3,0 puhul on see ka üsna samas kandis. Sellest võib väike vahe tulla.
Ülekanne pole atm ja manuaali puhul sama. 2L mahlapakil on aut. kasti puhul 100km/h = 2200p/min ning manuaalil 2500 p/min 195/65R15 rehviga.
205/65R15 rehv toob neid väärtusi 40 pöörde võrra allapoole. Minu 2L mahlapakkide 90 km/h maanteekulud on 6,3 ja 7,0 L/100km. Linnas mitte üle 11 L/100km.
Jõuetust mootorist on asi nüüd siis kaugel. Sai siis nüüd küttekulu selgeks, sai ette võetud üks pikem sõit ja küttekulu siis jäi umbes 7,4-7,8 l/100km-le.
Terv kallid kaasfoorumlased, kuna said ostetud tgumisedvedrud on küll kasutatud aga korralikud aga ainuke asi et värv maha koorunud. Oleks lasnud liivapritsist läbi ja uue värvi selga, et siis ehk oskab keegi soovitada mingit head värvi nende värvimiseks, mis ei praguneks vedrude liikumisel ja uuesti maha ei tuleks.
Ega juhuslikult keegi lähipäevadel tallinnast tartusse ei liigu? Oleks vaja autole uksed ära tuua aga endal edasitagasi sõitmiseks peaks 500km tee rullima, et ehk aitab keegi hädast välja?
Selleks on eraldi teema:transpordi abi.Saad ehk kiiremini kaubale.mart156 kirjutas:Ega juhuslikult keegi lähipäevadel tallinnast tartusse ei liigu? Oleks vaja autole uksed ära tuua aga endal edasitagasi sõitmiseks peaks 500km tee rullima, et ehk aitab keegi hädast välja?
Ja on olemas ka igasuguised posti/kullerteenused

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Selline küsimus et kas keegi oskab öelda millisel viisil sobib ette uuema omega esimene stange vanemale omega koos pesuritega?
- Tomzz
- Administraator
- Auto: Ainult head autod😎
- Has tänanud: 70 korda
- Been tänatud: 72 korda
kasutaja "marcouver" kui nüüd õigesti kirjutasin oskab sind sellekoha pealt ehk aidata. 

Old Opels Never Die,They Just Go FASTER!
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
Vaata ja imesta!Tomzz kirjutas:kasutaja "marcouver" kui nüüd õigesti kirjutasin oskab sind sellekoha pealt ehk aidata.
forum/viewtopic.php?f=39&t=1868&start=420" onclick="window.open(this.href);return false;
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Istub ju ilusti, iseasi kas kinnitused jms klapivad et äkki neid peab ümber leiutama uuri temalt 

Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Uuritud tema enda käest ja nüüd siis tuleb muretseda vajalikud jupid ja läheb tegemiseks ja värvimiseks.