Omega 98a. 2,0 100 kw. geneka ja õlisurve tuli hõõguvad.
Omega 98a. 2,0 100 kw. geneka ja õlisurve tuli hõõguvad.
Kas kellegil on midagi sellist esinenud ning mis võiks seda põhjustada?
Re: Omega 98a. 2,0 100 kw. geneka ja õlisurve tuli hõõguvad
Kas genekas laeb korralikult ? oled mõõtnud laadimist ? Viga võibolla geneka kehvas laadimises. Minul ka geneka tuli vaikselt hõõgus, ja viga oligi genekas.
Ok siis loodame, et targemad mehed loevad 

Üks variant on kehv massiühendus kuskil. Järje ajamiseks oleks vaja auto juures olla.
Mul passatil hakkas laadimistuli hõõguma vahetult enne seda kui genekas ülepinget andma hakkas. 15,5V juures läksid lauas kõik tuled põlema.
Variante on kõvasti.
Mul passatil hakkas laadimistuli hõõguma vahetult enne seda kui genekas ülepinget andma hakkas. 15,5V juures läksid lauas kõik tuled põlema.
Variante on kõvasti.
mul oli Omegal laadimine 15,5 ja ükski tuli ei hakanud põlema. Mõõtma hakkasin kuna aku +klemm läks kuumaks ja sai vahetatud ära aku juhe mis läks genekast aku peale ja asi korras enam vähem kuigi ikka laadimine 14,7.ChrisDian kirjutas:Üks variant on kehv massiühendus kuskil. Järje ajamiseks oleks vaja auto juures olla.
Variante on kõvasti.
14,7 suht normaalne laadimine.Tablett ongi 14v peal.Veeanti kirjutas:mul oli Omegal laadimine 15,5 ja ükski tuli ei hakanud põlema. Mõõtma hakkasin kuna aku +klemm läks kuumaks ja sai vahetatud ära aku juhe mis läks genekast aku peale ja asi korras enam vähem kuigi ikka laadimine 14,7.ChrisDian kirjutas:Üks variant on kehv massiühendus kuskil. Järje ajamiseks oleks vaja auto juures olla.
Variante on kõvasti.