hmm trust see mingi imelik värk igatahes... see bemmimeeste keiss... nad on nii vaesed et ei suuda bmw-ga talvel sõita ja ikka on vaja hoo-ata opelit.... mis tglt paljudes testides teeks samalaadsele bmw-le ära
Eip, pole klubiline.
Kasutaja "buumerivend1" Sri foorumist.
Suht sõgeda sõidustiiliga.
ultimaco kirjutas:hmm trust see mingi imelik värk igatahes... see bemmimeeste keiss... nad on nii vaesed et ei suuda bmw-ga talvel sõita ja ikka on vaja hoo-ata opelit.... mis tglt paljudes testides teeks samalaadsele bmw-le ära
mnjh mul ka driftimisest teine arusaam.. eriti veel sellise kiirusega, sest ega see tal nyyd väike ka just polnud. Aga no selle loogika järgi driftin ma iga päev caliga valgusfoori tagant minema käib ratas ringi kyll ja kylge kisub ise ette- mul pole muud kui gaasi anda
selline *** tuleks aga hoopiski liiklusest eemaldada- ohtlik nii endale kui teistele...
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time
see drift on lihtsalt LAPPAMINE ehk siis yhelt poolt teisele poole rooli keeramine ma võiks näidata talle drifti eks need paljud bemmivennad on oma arvates prskp ehk siis noh ei hakka tõlkima aga kes tahab sellele võin privas öelda mis tähendab... sellel vennal läheb lihtsalt raha niipalju oma bemmi peale et kui opel katki läheb siis on ta lihtsalt pankrotis
klade88 kirjutas:Tere, oskab keegi öelda kellele kuulub omega numbrimärgiga 749 MDT
tükk aega tagasi ilmus maja juurde, paistab päris korralik ja sile olevat
Täna hommikul jüri alexela tanklas nägin Hr.Ketast oma mattmusta omega.
Algul ei tundnud ära jäin vaatama jube tuttavad valud omil all.Huvitav kas klubiline?
krt ei tasu hommikuti veel auto roolis magada
Omega B 2,0 100kw sedaan manuaal+LSD
Nissan Patrol Y61 3.0TD 4WD
Omega B-FL 2,5tdi 110kw automaat+LSD
Opel rekord E1 2,0s automaat
risto002 kirjutas:Täna hommikul jüri alexela tanklas nägin Hr.Ketast oma mattmusta omega.
Algul ei tundnud ära jäin vaatama jube tuttavad valud omil all.Huvitav kas klubiline?
risto002 kirjutas:Täna hommikul jüri alexela tanklas nägin Hr.Ketast oma mattmusta omega.
jah ära maga jah. Mis summa eest siis tankisid?
tagasi hoidlikud 45€
Omega B 2,0 100kw sedaan manuaal+LSD
Nissan Patrol Y61 3.0TD 4WD
Omega B-FL 2,5tdi 110kw automaat+LSD
Opel rekord E1 2,0s automaat