Laadimisaeg=soojendamisaeg teooria on võetud tootja juhendist, kui sa juhuslikult ei lehitsenud eelpool mainitud linke

Võimalik, et sõltuvalt mudelist võib mingeid iseärasusi olla.
Jürts kirjutas:Siuke küssa FL meestele.Mul kliimal ECO sisse lülitatud.Ja kui süüte sisse keeran,vilgub ECO kiri 4-5 korda,siis jääb põlema.Küsimus olekski,kas teie omadel ka vilgub,või on see märk veakoodist?Tean,et volkaritel tähendab kliima kirjade vilkumine mingit viga.
Mul vilgub 12 korda ja jääb siis põlema.Jürts kirjutas:Siuke küssa FL meestele.Mul kliimal ECO sisse lülitatud.Ja kui süüte sisse keeran,vilgub ECO kiri 4-5 korda,siis jääb põlema.
jah, täpselt seda ma püüdsingi öeldaJürts kirjutas:Sellepärast tõmbab uduseks,et kui ECO nuppu sees pole,on kont järgi ja kui eco sisse lülitada,lükkab kondi järelt ära.Aga natuke kannatada,siis läehvad aknad taas kuivaks.Niiske ilmaga kipuvad jah muidu uduseks minema,aga 20 kraadise külmaga ei näe põhjust kahte suurt vendikat uhada lasta
Need hakkavad monentaalselt tööle.offkicker kirjutas:kas need vendid mitte ei tööta ainult vajadusel...siis kui kliima radikas reaalselt kuumaks läheb?
lihtsalt kliimapump võtab mingil määral energiat ja sellest muutub (üsna minimaalselt) ka kütusekulu