Rool kohapeal raske
- mardus72
- Klubiliige
- Auto: volvo v60cc
- Has tänanud: 13 korda
- Been tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Rool kohapeal raske
Selline häda kimbutab,et roolivõimu pump vist hakkab saba andma,vms.
Jama selles,et kohapeal tühikäigul rool keerates suht raske,aga kui anda pöördeid mootorile,siis muutub kergeks.Õli viga pole,õli on.
Mis võib juhtunud olla.Jama tekkis rajapäeval juba.Muidu on kõik ok,sõitmist ei sega ega miskit,manööverdes vaid segab,aga kardan et asi võib hullemaks minna.
Kui juhul pump õhtul,kas need pumbad kõigil samasugused kõigil B-del ?
Jama selles,et kohapeal tühikäigul rool keerates suht raske,aga kui anda pöördeid mootorile,siis muutub kergeks.Õli viga pole,õli on.
Mis võib juhtunud olla.Jama tekkis rajapäeval juba.Muidu on kõik ok,sõitmist ei sega ega miskit,manööverdes vaid segab,aga kardan et asi võib hullemaks minna.
Kui juhul pump õhtul,kas need pumbad kõigil samasugused kõigil B-del ?
Re: Rool kohapeal raske
kõigil sama polnud diislil vist erinev, silma järgi tundus muidugi 2,5 oma ka suurem kui 2,0'l kuid ei tea ka son, sest ei võrdlend kõrvuti.
aga arvatavasti siis ja pumba viga, kuigi siis peaks enne ikka pump undama hakkama kui nii tegema hakkab. kui rooli välja keerad kas vingub?
aga arvatavasti siis ja pumba viga, kuigi siis peaks enne ikka pump undama hakkama kui nii tegema hakkab. kui rooli välja keerad kas vingub?
kas kiirusetundlikus ei vöi mängida kuidagi, et äki põrus midagi lahti kui pirueti tegid.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

Roolivõimendi pumba seisukorrast võiks mingit aimu anda ka järgmine katse: hoida rooli pisut pinges ning käivitamisel jälgida, millal roolivõimendus sekkub. Minu Omegal läks rool kergeks juba siis, kui mootorit käitas ainult starter.
Kiirustundliku roolivõimendi juhtploki muresid peaks näitama diagnostika.
Kiirustundliku roolivõimendi juhtploki muresid peaks näitama diagnostika.
Minu omega B-l kohpeal keerates undab vaikselt ja rool on raskem, andes veits gaasi läheb kergeks, töökojas ja diagnostis öeldi et tegemist sellise pumbaga mis gaasi andes sisse lülitub ja et selline pump undab-gi veits kui gaasi vähe anda!Mu isa sai aastaid tagise 97a Omega tutika taksopargis, mäletan suht selgelt seda undamist parklas pöörates!
nero75 kirjutas:Minu omega B-l kohpeal keerates undab vaikselt ja rool on raskem, andes veits gaasi läheb kergeks, töökojas ja diagnostis öeldi et tegemist sellise pumbaga mis gaasi andes sisse lülitub ja et selline pump undab-gi veits kui gaasi vähe anda!Mu isa sai aastaid tagasi 97a Omega tutika taksopargis, mäletan suht selgelt seda undamist parklas pöörates!
- mardus72
- Klubiliige
- Kontakt:
minu masinal on siiski tegemist veaga,mitte normaalse nähtusega.rool veidi on koguaeg unnanud,aga oli kerge,nüüd on rool muutunud raskeks,külmalt on kõik ok.aga soojalt on suht raske kohapeal keerata.Pump siiski vist õhtal.
- mardus72
- Klubiliige
- Kontakt: