Kes keda, kus nägi?
Re: Kes keda, kus nägi?
Jep nii ta oli, ise olin caterpillariga sinu seljataga eco platsi peal rallimas 

Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Selge selge...sai ise väheke raua kola viidud refondasse:)Westcoast kirjutas:Jep nii ta oli, ise olin caterpillariga sinu seljataga eco platsi peal rallimas
Arvestades, et 3 päeva olen vedanud rauda kuusakoski, siis kuulun ka mina nende sekkaWestcoast kirjutas:Oja poe ligidal kimas c kerega valge univ omega, kena veljega tagaklaasile uhkelt omegaclubi kleeps kleebitud siis nägin musta omega b universaali tööl olles mis keeras savi tänavale.
Ja siis tuli ka kuldne omega b sedaan, nägin ka nüüd ära kes roolis.
Ning siis veel nägin 4 ja oomi millel kleepsud puudusid.

ovetegemised.wordpress.com
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Wautzer tuli täna umbes tund tagasi gonsioris oma MV-6 ga vastu.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Omegaid oli tänase päeva kohta üledoosina liikvel, iga nurga peal keski jäi jalgu küll aga pakub huvi kes on selle ilusate velgede ja lumivalge pardipojaga mis vähe uuema aasta oomi on, millega ta ojapoe juurest kortermajade ette keeras ralliga. 

Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
-
- Omegaclub juhatus
Klubis tean mina kahte valget FL caravani:arts ja lapik,aga 1 elab tallinnas ja teine tartus.Westcoast kirjutas:Omegaid oli tänase päeva kohta üledoosina liikvel, iga nurga peal keski jäi jalgu küll aga pakub huvi kes on selle ilusate velgede ja lumivalge pardipojaga mis vähe uuema aasta oomi on, millega ta ojapoe juurest kortermajade ette keeras ralliga.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
- wautzer
- Üldmoderaator
- Auto: Opel Omega FL
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 4 korda
Olin küll jah täna seal liiklemasoutlaw kirjutas:Wautzer tuli täna umbes tund tagasi gonsioris oma MV-6 ga vastu.

Chip Tuning DPF/EGR OFF 58576668Tallinn
- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Ja talvepäevadest on meeles, et ka Armisel selline masin onoutlaw kirjutas:Klubis tean mina kahte valget FL caravani:arts ja lapik,aga 1 elab tallinnas ja teine tartus.Westcoast kirjutas:Omegaid oli tänase päeva kohta üledoosina liikvel, iga nurga peal keski jäi jalgu küll aga pakub huvi kes on selle ilusate velgede ja lumivalge pardipojaga mis vähe uuema aasta oomi on, millega ta ojapoe juurest kortermajade ette keeras ralliga.

Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

-
- Klubiliige
- Has tänanud: 10 korda
- Been tänatud: 4 korda
Westcoast kirjutas:Oja poe ligidal kimas c kerega valge univ omega, kena veljega tagaklaasile uhkelt omegaclubi kleeps kleebitud siis nägin musta omega b universaali tööl olles mis keeras savi tänavale.
Ja siis tuli ka kuldne omega b sedaan, nägin ka nüüd ära kes roolis.
Ning siis veel nägin 4 ja oomi millel kleepsud puudusid.
Valge FL -iga olin jah mina ja nägin sind ka, aga kuna oli mul väga kiire siis ei olnud aega juttu ajama tulla. Üldiselt seal oja poe vastas kuhu autoga keerasin seal ma elan ja seal maja ees olev omega B on ka minu oma

-
- Huviline
- Auto: vw passat 2,5 tdi 4x4 2003a
Taaskord nähtud 292 TFB Põltsamaal ning näen seda enamus kordadest kui linnas olen ja eriti just maxima parklas 

-
- Omegaclub juhatus
7 minutit tagasi sai Makiitat,ehk siis mamma Wautzerit nähtud iru raudtee silla juures vastu tulemas kuldsega
täna oli küll viljandi omegate pealinn. Ülipalju omegaid. Klubikleepse ei silmanud kellegil..:S
-
- Huviline
- Auto: Cadillac Catera 3,0 155kw 97a, datsunnissan patrol 2,8 gr
- Has tänanud: 2 korda
- Been tänatud: 5 korda
- Kontakt:
Paide oli ka oomegate pealinn, eelmine nädal oli Saaremaa oomegate meka , klubisilte nägin aint omaautul 

Ω 2.2 DTI 2000a / Ω 2.5 TD 1999a / Ω 3.0 1998a / Ω 2.5 DTI 2003a / A6 1.9tdi / A6 quattro 2.5tdi / Insignia 2.0 CDTI 2009a
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks